Hvad skete der i uge 14? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

2/4: Belgien tilføjer yderligere selskaber til blacklisten

De belgiske spillemyndigheder har travlt med at blokere for adgangen til spillesites, der ikke har licens i landet, og har netop tilføjet 10 firmaer til listen, der nu tæller 20 blacklistede spilleselskaber.

Læs mere (betalingssite)

2/4: Spillefirma trækker sig fra Portugal - og sponsoraftaler

Betclic Everest Group har annonceret, at man med øjeblikkelig effekt trækker sig fra det portugisiske marked, som følge af en domstolsafgørelse der favoriserer det portugisiske spillemonopol. Betclic sponsorerer 28 af de 32 hold i de professionelle fodboldrækker i landet, og disse aftaler annulleres således.

Læs mere (betalingssite)

2/4: Betfair* sponsorerer backgammon-tour

Spillebørsen har underskrevet en sponsoraftale om at lægge navn til European Backgammon Tour, der fra april til september har fire stops rundt om i Europa.

Læs mere

2/4: Engelsk ligakamp undersøges for bettingmønstre

Det engelske fodboldforbund vil igangsætte en undersøgelse af League 1-kampen mellem Sheffield Wednesday og Preston, da det er kommet frem at fire Preston-spillere har afsløret detaljer om truppen op til kampen. Det er i sig selv ikke forbudt, medmindre det har medført specifikke mønstre på bettingmarkedet, hvilket altså undersøges nu.

Læs mere

2/4: Serie A-spiller arresteret og anklaget for matchfixing

Den italienske fixingskandale ruller stadig. Senest er Atalanta-forsvaren - og ex-Bari-spilleren - Andrea Masiello, sammen med otte Bari-spillere, blevet anholdt mens det italienske fodboldforbund undersøger Baris sidste ni kampe i sidste sæson. Heriblandt Bari-Lecce-kampen, hvor Masiellos selvmål hjalp Lecce til at undgå nedrykning - på bekostning af Bari.

Læs mere (inkl. video af selvmålet)

2/4: Andrea Masiello tilbudt €50.000 for selvmål

Og mere i den italienske matchfixing-skandale; Andrea Masiello har indrømmet at han blev tilbudt €50.000 for at lave selvmål i den føromtalte kamp. Begge klubbers ledelser har nægtet ethvert kendskab til fixingen og i stedet er en mystisk gruppe af gamblere fra Balkan, kendt som The Gypsies, under mistanke.

Læs mere

2/4: Mobilt udbud vil kunne øge omsætning markant

Muligheden for at kunne spille på sin mobiltelefon kan øge spillernes omsætning markant, viser ny forskning. Adgang til spillesider via mobilen fra arbejdspladsen betyder at hele 32% har placeret et bet mens de er på arbejde. 14%, der ikke tidligere har placeret et spil, har gjort det via muligheden for at gøre det på mobilen. Der er dog masser af plads til forbedring på de mobile platforme, og næsten halvdelen har opgivet at spille enkelte steder på mobilen fordi pga. de mobile sider.

Læs mere (betalingssite)

3/4: Dansk lovgivning roses - men vi er bagud på det mobile marked

I en klumme i eGaming Review roses lovgivningen på det danske spillemarked ovenpå liberaliseringen ved nytår. Her anses især beskatningen af bruttofortjenesten fremfor omsætningen for at skabe grobund for sund konkurrence på markedet. Det mobile marked halter dog, da det ikke står mål med kundernes behov.

Læs mere (betalingssite)

3/4: Tre års fængsel for bonusfusk

En 35-årig hviderusser er i England blevet idømt tre års fængsel med formodet efterfølgende udvisning for ved hjælp af falske pas, id-kort ol. at have åbnet flere konti på forskellige spillesider med henblik på at drage fordel af deres bonustilbud. Fusket blev opdaget da en bookmaker med 12 minutters mellemrum modtog pas med to forskellige navne, men samme billede.

Læs mere

4/4: Israelsk domstol: Blokering af bookmakere er imod ytringsfriheden

En domstol i Israel har erklæret det for ulovligt at pålægge internetudbydere at blokere for adgangen til online bookmakere, da dette lægger bånd på borgernes ytringsfrihed. Det er nu igen muligt for israelere at få adgang til Victor Chandler og Stan James, der har været lukket land siden august 2010.

Læs mere

4/4: Donald Trump klar til at gå ind i spilleverdenen

Den amerikanske mange-milliardær Donald Trump vil gå ind i spilleverdenen når gambling bliver lovliggjort i USA. Trump Entertainment Resorts har således ført samtaler med 888 Holdings om fremtiden. Trump viste allerede sidste år interesse i online-spillemarkedet.

Læs mere

5/4: Danskere kan spille på engelsk og irsk galop

Efter liberaliseringen har det ikke været muligt for danskere at spille på andet end skandinavisk hestevæddeløb. Det laves der om på efter GBI Racing har indgået en aftale med Danske Spil*, der gør det muligt for danske kunder at spille på irsk og engelsk hestevæddeløb - fra travbaner, i kiosker og online.

Læs mere (betalingssite)