Hvad skete der i uge 28? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

  

8/7 Online gambling vokser i Spanien

Spansk online gambling er i 2012 steget fra 6% til 11% af omsætningen på spillemarkedet, men udgør fortsat en lille del af industrien, der har haft et hårdt år.

Læs mere

8/7 William Hill med italienske pokerplaner

Den britiske bookmaker har planer om at lancere et nyt pokersite til det italienske marked. Angiveligt via iPoker-netværket der således skal kunne konkurrere med PokerStars.it om markedsandelene.

Læs mere

8/7 Vi better mindre under økonomisk krise

En spansk undersøgelse fra Universidad Carlos III i Madrid viser en nedgang fra 9,4% til 7,7% af forlystelsesbudgettet bliver blev benyttet på gambling i 2012. Det skulle skyldes den økonomiske krise, der hæmmer spillelysten.

Læs mere

9/7 Fremgang i sportsbetting i Frankrig, men nedgang i Poker

Paris Saint-Germain har fået franskmændene til lommerne og omsætningen i sportsbettingen er steget med 5.7% i andet kvartal i 2013. Imens er omsætningen på pokerbordene faldet med 16.4%.

Læs mere

9/7 Ny online-betting skat i Irland

Den irske stat forventer en skatteindtægt på 17 millioner Euro på en ny online-betting skat. De irske bookmaker Paddy Power og Boylesports mener, det giver en konkurrencefordel til udlandske spiludbydere.

Læs mere

9/7 Halvanden million spaniere better hos licensløse bookmakere

En ny undersøgelse viser at 4,42% af den spanske befolkning mellem 18-75år har bettet online hos licensløse bookmakere. Omkring 65% af de spanske gamblere er mænd og hele 79% er under 45 år.

Læs mere

10/7 Japanske Softbank sælger Betfair-aktier

Det japanske pengeinstitut Softbank har accepteret et betragteligt tab ved at sælge deres Betfair-aktier efter det ikke lykkes for CVC Capital Partners at overtage Betfair*. Det fik efterfølgende kursen på Betfair-aktien til at falde yderligere på London Stock Exchange.

Læs mere

10/7 Bwin*.party satser på real-money på social gaming-markedet

Efter et fald i omsætningen, bl.a grundet spillereguleringen i Tyskland har Bwin*.party valgt at satse på real-money spil på social gaming-markedet for at nå årets målsætning.

Læs mere

10/7 Uændret spillelyst i Østrig med stigning i online betting

Med det store lotteri som lokomotiv forsætter de østrigske gamblere med årligt at sende omkring 1,5 milliarder Euro i lommerne på spiludbyderne. Internet-kasino og online sportsbetting står for en 7% stigning i omsætning, mens der er registreret et fald på 10% på slots-maskinerne.

Læs mere

10/7 Italienske klubber kan miste point i matchfixing-sag

Det italienske fodboldforbund har meddelt, at Lazio, Genoa og Lecce kan få frataget point som følge af en matchfixing-sag fra 2011, og den daværende Lazio-anfører Stefano Mauri risikerer en 5 års karantæne. Sagen er sat til den 24.juli.

Læs mere

11/7 Spanske klubber undersøges for matchfixing

Der blev meldt om mistænkelige indskud ved Racing Santanders 3-0 sejr over Hercules den 8.juni, og det spanske fodboldforbund kører nu en undersøgelse for at klarlægge om der er foregået matchfixing. Også Deportivo La Corunas sejr over Levante tilbage i april bliver undersøgt.

Læs mere

11/7 Bookmakere tror stadig på Tiger

Selv om han ikke har vundet en major-turnering siden 2008, har bookmakerne stadig stor tillid til det amerikanske golf-fænomen Tiger Woods.

Læs mere

11/7 Danske Spil med ny software-partner

Det bliver fremover firmaet Betware, der sammen med Prima Networks skal levere softwaren til Danske Spils Bingo og instant games-tilbud.

Læs mere

11/7 Paddy Power lancerer ny real-money betting app til Facebook

Den irske bookmaker Paddy Power er først på markedet med deres nye In-Play! real money-app, hvor brugerne nu kan bette på sportskampe via Facebook.

Læs mere

12/7 Mere Online gambling på vej til Facebook

Spilfirmaet Zynga planlægger i samarbejde med Bwin*.party at lancere real-money spil på Facebook. Fokus er på det engelske marked, mens der også arbejdes på at åbne for "Zynga Poker" i Nevada, New Jersey og Delaware.

Læs mere

12/7 Betfair* og Bet365* øger føring

Oddschecker afslører, at Bet365* og spillebørsen Betfair* lægger afstand til konkurrenterne her i sommerperioden, hvor fodbolden i Europa ikke har rullet, og store tennisturneringer har domineret betting-dagsordenen. 

Læs mere (betalingsside)

12/7 Bwin*.party og Juventus indgår samarbejde

Bwin*.party og de italienske mestre fra Juventus besluttede i går at indgå et digitalt samarbejde.

Læs mere

12/7 Spillemyndigheder vil samarbejde

De forskellige europæiske spillemyndigheder har besluttet at arbejde tættere sammen i fremtiden.

Læs mere (betalingsside)

12/7 Svensk spillemyndighed angriber pressen

Formanden for den svenske spillemyndighed, Per Hultengård, har beskyldt mediehuset Tidningsutgivarna for at komme med urigtige oplysninger i forbindelse med markedsføringsloven i forhold til spil.

Læs mere (betalingsside)