Hvad skete der i uge 26? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen.

23/6 Hvad vidste MacauSlot om Kina-Thailand kampen?

Den 15. juni tabte Kina meget overraskende med 5-1 i en venskabskamp mod Thailand. Monopol-bookmakeren MacauSlot stoppede for indskud lige inden Thailands første mål, og det har skabt mistanke om usædvanligt bettingaktivitet. William Hill vil fremover ikke udbyde odds for kampe med det kinesiske landshold.

Læs mere 

25/6 Bulgarien blacklister William Hill og PokerStars

Efter den nye spillelovgivning har den bulgarske Gambling Commission nu tilføjet William Hill og PokerStars til række af blacklistede bookmakere. Tidligere er også Bet365* og Ladbrokes blevet blokeret, da der er en regel om, at bookmakerne skal have opereret i Bulgarien i 5 år for at få en licens.

Læs mere

25/6 Ny spillelovgivning på vej i Schweiz

I samarbejde med Online Gambling Association Switzerland lader regeringen i Schweiz op til en liberalisering af forbuddet om online-spil, der blev vedtaget tilbage i 1998.

Læs mere

25/6 Stor mobilfremgang i Italien

Ifølge en rapport fra University of Milano er der i 2012 blevet genereret €133 millioner i omsætning på mobil gaming, det er en stigning på 37% i forhold til 2011.

Læs mere

25/6 Irsk FA har afværget matchfixing

Udenlandske bettingsyndikater har angiveligt forsøgt, at infiltrere irsk fodbold ved at påvirke en spiller til matchfixing, men det irske fodboldforbund har afværget forsøget. Dog uden at finde beviser for matchfixing.

Læs mere

25/6 Tyrkiske klubber udelukkes fra Europa

Fenerbahce og Besiktas har fået karantæne fra de europæiske klubturneringer (Fenerbahce tre år og Besiktas ét år) på grund af matchfixing-anklager.

Læs mere

26/6 EU laver app mod matchfixing

EU barsler med en app til medlemmerne af FIFPro, den internationale spillerforening, der skal fungere som en 'panic button' hvis matchfixere henvender sig til spillerne.

Læs mere

26/6 UEFA giver Steaua betinget straf

UEFA's disciplinære organ har tildelt den rumænske klub en betinget straf på 5 år, der kan udløse karantæne fra de europæiske klubturneringer hvis de overtræder UEFA's reglement. De er dog med i dette års Champions League-turnering.

Læs mere

26/6 Pokernetværk trækker sig fra Spanien

Ongame-netværket fik tildelt spansk licens for under et år siden, men trækker sig nu fra markedet - angiveligt fordi de har mistet deres største operatør Paf.

Læs mere

27/6 Betfair* tiltrækker flere gamblere

Det er blevet til 18% flere Betfair-kunder i Storbritannien og Irland i de seneste 6 måneder, og det skulle skyldes lanceringen af nye simplere sportsbetting tilbud. Betfair* trækker sig dog fra markeder som Tyskland, Grækenland, Rusland og Brasilien grundet spillelovgivning.

Læs mere

27/6 Betfair* præsenterer års-underskud på 432 millioner kroner

Trods en større fyringsrunde tilbage i februar må Betfair* indkassere et underskud på 49,4 millioner pund (omkring 432 millioner kroner). Underskuddet skyldes ifølge den nye direktør Breon Corcoran, at Betfair* har haft et “year of transition", hvor man måtte trække sig ud af de restriktive markeder.

Læs mere

27/6 888Sport trækker sig ud af Bulgarien

Efter den nye strikse spillelovgivning har bookmakeren 888Sport valgt ikke længere at tilbyde spil i gamblere i Bulgarien.

Læs mere

27/6 Ungarn vedtager liberalisering af spillemarked

Monopolet er brudt i Bulgarien, og der er nu åbnet for 5-årige licenser, der kommer til at koste 325.000 euro plus en skat på 20%, hvilket ikke har skabt begejstring blandt bookmakerne.

Læs mere

28/6 Bwin* må betale 85,5 millioner kr i Kentucky-retsag

I forbindelse med sammenslutningen med PartyGaming i 2010 blev Bwin* sagsøgt i Kentucky og har nu valgt at indgå et forlig, der betyder, at Bwin* skal betale 15 millioner dollars (85,5 millioner kr).

Læs mere