Kampagnehistorie: Danmark møder Mexico på Brøndby Stadion i en sidste testkamp inden VM i Rusland starter i næste uge. Nye kunder hos LeoVegas* kan få odds 20 på, at Danmark vinder testkampen mod Mexico. Spil for op til 10 kroner på dansk sejr og få pengene 20 gange igen uden omsætningskrav.

Danmark har spillet tre testkampe i 2018 indtil videre, og det har ikke været en udpræget offensiv succes. Bare et enkelt mål er der scoret. Omvendt har defensiven været solid, og der er således ikke scoret i de tre kampe. Danmark nettede selv en enkelt gang mod Panama i 1-0-sejren, mens både kampen mod Chile i marts og lørdagens kamp i Stockholm mod Sverige endte uden mål. 

Landstræner Åge Hareide har endelig udtaget den danske trup til VM, og nu er der kun en enkelt testkamp tilbage, inden det danske landshold skal i aktion til VM 2018. Det er sidste chance for Åge Hareide at se spillerne an i kamp, og de danske spillere må være opsatte på at vise sig fra deres bedste side, så de kan få spilletid under slutrunden. 

Hvis du opretter dig som ny kunde hos LeoVegas*, kan du få odds 20 på, at Danmark vinder over Mexico på Brøndby Stadion. I skrivende stund ligger markedsoddset på dansk sejr på omkring odds 2,35, men du kan altså få pengene 20 gange igen på et indskud op til 10 kroner på dansk sejr.

LeoVegas*: Få odds 20 på Danmark-sejr over Mexico i testkampen:

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas*

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling på mindst 300 kroner
  • Spil for op til 10 kroner på, at Danmark slår Mexico i venskabskampen på Brøndby Stadion den 9. juni klokken 20:00.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds 20 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Danmark vinder kampen mod Mexico) på din kupon.
  • Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Regler og vilkår gælder.
  • Denne kampagne er gyldig frem til den 9. juni klokken 20.00. For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link i denne artikel, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i øvrige velkomsttilbud fra LeoVegas*. Bemærk endvidere, at indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill ikke kvalificerer til dette tilbud.

Bemærk, at det ordinære odds på Danmark-sejr over Mexico kan variere, men det boostede odds hos LeoVegas* forbliver 20.