Fra Vuelta a España til Giants Stadium i New Jersey har denne uge været en succes for BetXperts nye eksperter.

Af den række nye folk vi har hentet til, venter en del stadig på deres ilddåb, men i de seneste dage har der været aktivitet på cykel- og NFL-fronten. Med fine resultater.

I det spanske etapeløb Vuelta a España har eksperterne Esben Billum og Mikkel Condé – duoen der fik en flyvende BetXpert-start i Tour de France - ramt 6 ud af 7 tip og noteret sig for en tilbagebetaling på 150%. Mikkel har endda fuldt hus, med fem ud af fem, mens Esben har een fuldtræffer, een misser.

I dag, fredag, har den spanske rundtur hviledag, men i morgen går det atter løs – på de spanske landeveje og på BetXperts cykeltip-front.

Følg med på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/cykling/   


God start på NFL-sæson

Natten til i dag gik den nye NFL-sæson i gang med en kamp på Giants Stadium mellem de forsvarende mestre fra New York Giants og Washington Redskins. Og Peter Jensen - vores nye NFL-mand; hentet i brugertip-systemet, vores talent-rugekasse – fik en god start på sæsonen med en imponerende analyse og sit tip på hjemmesejr. Giants vandt 16-7, og Peter fik odds 1,56 i det gode hus.

I skrivende stund ligger der diverse tip på vores NFL-side, skrevet af Peter og den anden nye NFL-mand Jonathan Morell: http://www.betxpert.com/ekspert/nfl/  


Tip til dansk serie-bold

Og nu vi er ved nye folk, markerer denne weekend starten på vores samarbejde med LigaBold.com’s Søren Pedersen der skal skrive analyser af dansk serie-fodbold.

Sørens første tip – en saftig fidus fra Jyllandsserie-opgøret mellem Egen UI og Hviding IF – finder du hér: http://www.betxpert.com/ekspert/dands/#66020