FIFA har opdateret verdensranglisten, hvorfra top7 og Brasilien seedes i decembers VM 2014-lodtrækning. Blandt de seedede er upåagtede Columbia og Schweiz. Se ranglisten og VM-odds...

VM-kvalifikationen er for de fleste lande overstået og vi begynder så småt at kunne danne os et billede over slutrundens deltagere.

FIFA har netop opdateret verdensranglisten, der under lodtrækningens nye format er altafgørende for hvordan VM-seedningerne skal fordeles. Værtsnationen Brasilien er automatisk med i det bedste seedningslag og får selskab af top 7 på verdensranglisten (det skal dog noteres, at den nuværende nr. 6, Uruguay, skal vinde sine to playoff-kampe mod Jordan - ellers overtager Holland pladsen som seedet hold).

Se ranglisten til højre i faktaboksen - og se den fulde liste her.

Den nye rangeringsformel er også gældende i de europæiske playoff-kampe, hvor der trækkes lod på mandag. Her er Portugal, Grækenland, Kroatien og Ukraine alle i det øverste seedningslag, mens Frankrig, Sverige, Rumænien og Island er i andet lag.

Bookmakerne er allerede klar med odds på slutrunden i 2014 - en oversigt over de bedste odds på det danske licensmarked finder du her:

Vinder - VM 2014

Bedste odds Bookmaker
Brasilien 4,33
Bet365
Tyskland 6,20 Tonybet
Argentina 6,20 Tonybet
Spanien 8,00 Tonybet
Belgium 15
Betsafe
Italien 21 Bet365
England 23
Betsson
Holland 25
Tonybet
Columbia 30
Unibet