Gruppespillet er slut i den europæiske VM-kvalifikation. Danmark blev nr 2 i Gruppe B, men trak sorteper i bedste 2er-regnskabet og skal ikke spille playoff. Vi bringer her et overblik over de 8 grupper, playoff-kampene samt de kvalificerede i hele verden...

Gruppe A blev domineret af Belgien, der gik ubesejret igennem kvalifikationen med 9 sejre og en uafgjort. Andenpladsen gik til Kroatien, mens Serbien, Wales, Skotland og Makedonien ikke kommer med til VM slutrunden.

Ingen kunne besejre Italien, der tog førstepladsen i vores Gruppe B, hvor Danmark ganske vist tager andenpladsen, men ikke er kvalificeret til play-off kampene. De øvrige mandskaber var Tjekkiet, Bulgarien, Armenien og Malta.

Tyskland imponerede med at tage en sikker førsteplads (9 sejre og en enkelt uafgjort) i Gruppe C, hvor vi finder Sverige på andenpladsen foran Østrig, Irland, Kasakhstan og Færøerne.

Gruppe D havde Holland i ren opvisning, og de hentede også 9 sejre og en uafgjort i deres 10 kval-kampe. Rumænien tog sig af andenpladsen foran Ungarn, Tyrkiet, Esland og Andorra.

I Gruppe E skuffede Norge, da Schweiz kunne tage førstepladsen med Island som 2´er. Slovenien, Albanien og Cypern formåede heller ikke at kvalificere sig.

Gruppe F blev vundet af Rusland, mens Portugal måtte nøjes med andenpladsen. Derefter fulgte Israel, Aserbajdsjan, Nordirland og Luxembourg.

Tæt kamp om førstepladsen i Gruppe G, hvor Bosnien-Herzegovina og Grækenland begge sluttede på 25 point. Det bliver dog grækerne, der skal ud i play-off. De øvrige gruppehold var Slovakiet, Litauen, Letland og Liechtenstein.

England tog førstepladsen i en spændende Gruppe H. Ukraine var blot ét point efter England. Gruppen bestsod desuden af Montenegro, Polen, Moldova og San Marino.

Gruppe I blev et opgør mellem Spanien og Frankrig, og det endte med en førsteplads til de ubesejrede spanierne, mens Frankrig må ud i play-off kampe. Gruppespillet var endestation for Finland, Georgien og Hviderusland.