BetXpert har fået endnu en golfekspert: Jesper Asbirk (Svaberen) debuterer med et top20-spil på US Open der går i gang i dag...

Golf har ligget temmelig stille på BetXpert i 2012 - fordi Andreas Jensen ikke har haft ret meget tid til tips. Men nu har vi hyret endnu en golfekspert - Jesper Asbirk - og han lægger ud med et spil på den traditionsrige US Open-turnering der teer ud i dag:

Kl 14: Matt Kuchar til at lande i top20 ved US Open

Jesper Asbirk er 34 år og spiller selv elitegolf (handicap 0) i Roskilde Golfklub (6 x klubmester). Han har haft en brugerprofil på BetXpert siden 2005 og bruger siden dagligt, men er først i år begyndt at komme med brugertips.

Med nydelig succes: Svaberen har en tilbagebetaling på 110% for 33 tips og blev i april nr 2 i BetXperts brugertips-konkurrence. Og nu er han altså en del af ekspertpanelet (hvor han er i golfteam med Andreas Jensen der fortsat er hos os).

"Jeg har i godt over 10 år "hygge-bettet" on/off mest på fodbold og golf. Men selv om det har været "hygge", har jeg altid haft den indstilling, at hvis ikke jeg (i det lange løb) kan vinde flere penge end jeg taber, så spiller jeg ikke. De seneste par år er jeg så begyndt at føre lidt mere seriøs statistik på min betting, og har fundet ud af at jeg "kun" har en edge i forhold til bookmakerne når jeg spiller på golf.

Jeg er selv elitegolfspiller, og har en god viden om hvad der har betydning for hvad der sker på golfbanen og i hovedet på spillerne i bestemte situationer. Det er mit indtryk at bookmakerne (dem jeg spiller hos) ofte er lidt uenige og meget ofte er alt for favoritfikserede når de sætter odds. Der har jeg kunnet vinde i det lange løb," fortæller Jesper.

Jesper vil fokusere sine eksperttips på European Tour, de 4 major-turneringer og WGC-turneringerne (han er ikke så fokuseret på PGA Touren). 1-2 spil ugentligt bliver det nok til i gennemsnit, og det vil nok mest blive turneringstips som Top 10-placeringer og turnerings-matchups.