Sig goddag til Charley, BetXperts nye mand på fodbold- og håndboldfronten. Og se hans debut-eksperttips...

Charley lægger ud med to tips:

Håndboldkampen mellem Skjern og Mors. (tirsdag kl 20:15).

Fodboldkampen (2. division) mellem Ringkøbing og Næsby (onsdag kl 18:39.

Charley er 27 år og fra København. Af uddannelses- og arbejdsmæssige årsager har han valgt at optræde under pseudonym, men BetXpert er naturligvis bekendt med hans identitet.

Vi har set et privat spilleregnskab og har haft en dialog der involverede prøve-analyser - og vi stoler på hans evner som eksperttipper.

Da vi ikke kan henvise til et offentligt regnskab der dokumenterer Charleys evner, starter han dog på bar bund over for læserne. Man er derfor meget velkommen til at afvente og se hvordan det går før man begynder at følge hans tips: Læs hans analyser og hold øje med hans tilbagebetaling.

Charley vil komme med tips til dels fodbold (1. og 2. division i Danmark), dels håndbold.

Jeg har altid fulgt med i diverse sport, dog med håndbolden som klart nr 1. Men derudover har jeg et stort netværk i de lavere danske fodbold-divisioner, og derfra kommer der en del god insider-viden.”

Bettingmæssigt er Charley både til lavoddsere og langskud.

Bedre dækning af vigtige områder

Netop 1. (NordicBet* Ligaen) og 2. division har vi længe ønsket at få dækket bedre på BetXpert.

Hvad håndbold angår: Her vi i forvejen en dygtig ekspert i Roman Empire (tilbagebetaling på 111% efter 127 tips. RE har i øvrigt også et til Skjern-Mors) – og vi er glade for få en endnu bedre dækning af denne interessante sport.

Vi skal dog gøre opmærksom på at der bettingmæssigt er tale om en niche-sport. Det betyder at bookmakerne har ret lave indsatsgrænser og er ret hurtige til at slashe odds (eller ændre linjer/spreads).

Se derfor ikke BetXperts håndboldtips som en guldgrube – det er de færreste læsere der vil kunne få lige så flot en tilbagebetaling som RE ved at følge hans tips. Men brugt med omtanke er analyserne meget nyttige. Bare husk: Lad være med at gå under “spilbar ned til”-oddset (jævnfør ekspertens chancevurdering).