Vi har hyret en tidligere, dansk CS-topspiller til at komme med spilforslag her på siden. Se hans første

Il_Falco:

”Jeg har efterhånden rundet de 30 år og har været med på Counter-Strike scenen siden de helt unge dage. En årrække var jeg oppe og snuse til toppen af dansk CS, men mistede lysten i takt med at jeg blev ældre. Interessen for spillet har jeg dog aldrig mistet helt, og nærmest samtlige store turneringer de seneste år er blevet fulgt med stor passion. På betting-plan har jeg også begået mig i andre sportsgrene, men da e-sporten efterhånden er blevet så stor som den er, følte jeg at det var naturligt at få øjnene op for dette aspekt også. Først og fremmest håber jeg på at kunne bidrage med nogle skarpe CS-GO analyser, hvor jeg efter mange år som bettor sætter stor ære i en nøje udviklet chancevurdering. Jeg ser så mange kampe jeg kan komme til og har også fingeren på pulsen på den danske scene.”

eksperttip:

Fredag 21:00 EnVyUs-NRG (Asian: NRG +4,5 runder) 2 1,82

Vi er efterhånden et godt stykke inde i det 21. århundrede, og computere er vist kommet for at blive. Det samme er Gaming og eSport. Så her på BetXpert fortsætter vi ufortrødent med at opruste på eSports-fronten.

Tidligere i år hyrede vi en Dota 2-ekspert (Kevin Toftegaard), vores blæksprutte af en cykelekspert, Jesper Carstens, bidrager med Counter Strike-analyser - og nu tilknytter vi en ekstra CS-ekspert (flere kan desuden være på vej).

Il_Falco har valgt af være anonym, af erhvervsmæssige årsager, men han er ikke hvem som helst. Han er nemlig tidligere udøver af Counter Strike på højt plan. Han fortæller lidt om sig selv til højre for denne artikel.

Indsigten er med andre ord på plads, og via brugertip-systemet har Il_Falco desuden demonstreret at han evner at formidle sin viden i analyser med fokus på oddsværdi. Spilforslag, med andre ord.

De kommer nu BetXperts læsere til gavn via ekspertpanelet. Værsgo.