BetXperts i forvejen dygtige håndboldteam har fået tilgang af “Chipurin” der ankommer med en vældigt flot statistik i ryggen. Følg hans eksperttips her på siden...

Jeg er 22 år og bor til dagligt i Århus. Jeg har selv spillet håndbold på eliteniveau hele mit liv, og derfra kommer min indsigt og viden om spillet. Jeg startede med at spille for en 20'er i kiosken på 5-6 kampe, som gav mange gange igen. Dog uden den vilde succes. Senere hen er det blevet mere seriøst, og nu står den kun på singlekampe og kun håndbold! Dog interesserer jeg mig også meget for fodbold og basketball.

Chipurin


BetXpert råder allerede over den navnkundige og meget flittige Roman Empire samt den mindre aktive, men også knalddygtige Matias Mortensen. Men mere vil have mere.


Vi lukker derfor “Chipurin” ind i folden og siger dermed velkommen til en håndboldekspert der i 2013-15 noterede sig for 340 tips med en tilbagebetaling på 113% hos Spilxperten.

Chipurins tilgang vil betyde en endnu bredere dækning af især dansk (liga og 1. division) og international klub-håndbold.

 

Du kan følge hans BetXpert-eksperttips her: http://www.betxpert.com/ekspert/chipurin


Og så giver vi lige ordet til Chipurin selv. Hans pseudonym (som skyldes erhvervsmæssige årsager) fortæller vist ret tydeligt hvem hans yndlingsspiller er, men hvem er manden bag ekspertnavnet? Se ham fortælle lidt i boksen til højre.