Godt nyt fra den tyske fodboldfront: BetXpert har hyret en ekstra ekspert til 1. og 2. Bundesliga: Frederik Thomsen.

Det er ingen hemmelighed at vi gerne vil have flere fodboldtips her på BetXpert – især fra de store fodboldligaer. Og i den forbindelse er det en udsøgt fornøjelse at byde velkommen til en ny Bundesliga-ekspert: Frederik Thomsen.

Læs hans første tip her. Frederik er eksamensplaget i denne tid, men skal nok forsøge at klemme nogle tips ind til Bundesligaens 1. runde og også noget til BL2.


Læs desuden hans optakt til den nye sæson i 1. Bundesliga

 

Frederik har fået tjansen efter en frugtbar dialog samt en kort, men intens kvalifikation (se hans brugertips) og skal skrive om både 1. og 2. Bundesliga.

 

Vi har i forvejen Tysklandseksperten Kugelblitz, men dels kniber det med tiden for Kugelblitz, dels er der tale om et stort område med rigelig plads til flere eksperter.


Vores nye ekspert har en baggrund der gør ham solidt rustet til den teutonske opgave. Han har en bachelor i tysk og kommunikation (og er nu i gang med en kandidatgrad i sidstnævnte), og han er nærmest flasket op med germanerbold:

1. og 2. Bundesligaen har jeg fulgt tæt lige siden min far tog mig med til fodbold i Hamburg som barn. Når Bundesligaen ruller i weekenden, streames NDRs version af sport og musik på computeren. Modsat fx Superligaen spilles flertallet af de tyske kampe heldigvis stadig på samme tid. Og tyskerne laver god fodboldradio!

Frederik ser frem til at møde BetXperts læsere i forum i en livlig debat om tysk fodbold – og han tager gerne imod hvis folk har ekstra inputs til en analyse eller kritik af en chancevurdering.