BetXpert har fået endnu en ekspert på den tyske Bundesliga. Stubbe Buchwald debuterer med et målscorertip på Klaas-Jan Huntelaar...

Den tyske Bundesliga-sæson lakker i allerhøjeste grad mod enden - sidste runde spilles i denne weekend - men det har ikke afholdt os fra at udvide vores tyske ekspertpanel (der i forvejen tæller Martin K. Andersen).

Stubbe Buchwald er nyeste skud på stammen i panelet, og trods sine blot 18 år har Stubbe, der bor på Sydsjælland og går på HHX, som han færdiggør til sommer (hvorefter turen går til udlandet), vist fin indsigt i den tyske liga, hvor hjertet banker for Schalke 04. Hans viden er dog så absolut ikke kun begrænset til Ebbe Sands gamle klub, og han har i sine brugertips (under brugernavnet stub0007) demonstreret dette. Samlet viser 91 brugertips fra Stubbes side et lille underskud, men går man ind og ser specifikt på de tyske kampe er resultatet mere opløftende (39 BL-tips med en tilbagebetaling på 111% foruden to gevinstgivende tyske pokaltips med en tilbagebetaling på 485% (hjulpet på vej af en Schalke-gevinst til odds 7,50))

Debuttippet bliver meget passende på den vesttyske klubs sidste kamp i denne sæson. Den hollandske bomber, Schalke-topscorer Klaas-Jan Huntelaar - som vi danskere nok godt kan forberede os på at se i aktion når Danmark om lidt over en måned åbner EM 2012 mod Holland - har haft en glimrende sæson og fører an på topscorerlisten for Bundesligaen med 27 mål - ét foran Bayerns Mario Gomez.

På udebane mod Werder Bremen belønnes en scoring af Huntelaar med odds 2,10, og selvom Schalke intet har at spille for i tabellen (hvor de er sikret tredjepladsen) skal det ikke udelukkes at de vil kæmpe for at sikre sig at Huntelaar forbliver ligaens topscorer. Mens Schalke intet har at kæmpe for kan Werder Bremen i teorien kan nå 7. pladsen (det forudsætter dog at flere ting arter sig).

Du kan se Stubbes deubttip her og finde hans ekspertprofil (hvor du bl.a. kan abonnere på hans tips) her.