Ritter Sport eller Kinder-æg? Denne skribent vakler mellem de germanske slik-analogier, men pointen er at Tipico ser særdeles appetitlig ud. Det er tysk, det er solidt, og det er et godt betting-produkt. Stærke fodbold-odds der serveres via en nydelig hjemmeside, en imponerende mobil-platform og som glasur på en i forvejen lækker kage: bettingbutikker på vej i de største danske byer.

For ikke at nævne en fin startbonus på 100 procent af din første indbetaling, op til 1.000 kr.

Tipico blev stiftet i 2004 og er på vej mod at have flere end 750 forhandlere i Tyskland. Selskabet fik dansk licens i maj og søsatte en dansk hjemmeside i juli. Ikke uden startbesvær, men problemerne skulle være på vej mod en løsning (for at undgå problemer kan det dog varmt anbefales at man er påpasselig og sørger for at blive verificeret indenfor 30 dage efter kontoåbning - sådan som loven kræver det).

I Danmark skal der være såkaldte concept-stores i de største byer – her vil man kunne vælge mellem at spille ved en skranke eller ved automater, og man vil kunne bette live samtidig med at man ser kampene på stedets TV-skærme. I første omgang lægges der ud med en betting-sportsbar i København (forventet åbning i september), og derefter følger nok Odense, Århus og Aalborg.

Ikke alle danskere bor i storbyerne, men til trøst for dem der ikke gør, er selskabets webside glimrende, mobil-platformen fremragende, og oddsene ganske konkurrencedygtige, især for fodboldens vedkommende.

Der er også nogle ting der trækker ned. Nemlig fraværet af asian handicaps og det begrænsede udbud af support-kanaler. Men alt i alt må Tipico siges at være mere end spiselig for de fleste tippere.

Læs hele BetXperts anmeldelse af Tipico: http://www.betxpert.com/bookmakere/tipico