Det norske sport- og spilmagasin TIPS har kåret spilleselskabet Betsafe til verdens bedste bookmaker.

Betsafe vandt over de forsvarende mestre fra Nordicbet* med den følgende begrundelse:

Fremragende support og gode odds sikrede at Betsafe tog sin første topplacering i TIPS’ store bookmakertest. Testen evaluerer bookmakerne i otte forskellige kategorier såsom brugervenlighed/design, overskuelig registrering, indbetaling- og udbetalingsmuligheder, spiludvalg, placering af spil, tilbage betaling, support samt fokus på sikkerhed og spilafhængighed. Spiludvalg og tilbagebetaling giver dobbelt antal point.

Maksimal score er 100 point og denne gang vandt Betsafe med 81 point med Nordicbet*, Centrebet, Bet365* og Bwin* på de efterfølgende pladser i Top5.

Vi er glade og stolte over at vinde testen, der viser, at vi har gjort et godt stykke arbejde og taget de rette beslutninger i vores første to leveår.

- "Hver dag stræber vi efter at forbedre vores arbejdsindsats og vi er naturligvis meget stolte over at blive belønnet med førstepladsen i så vigtig en test", siger André Lavold, som er grundlægger af firmaet.

Andre er sammen med sin bror Christer og deres venner Rudi Thomassen og Anders Berntsen holdet bag det to år gamle spilleselskab, som allerede er veletableret på det skandinaviske marked.

- "Gode odds er det vigtigste. Uden dem tror jeg ikke folk ville have bemærket os overhovedet. Skandinaviske spillere kender værdien af ting og sammenligner normalt priser før de sætter deres spil", pointerer sportsbook manager Anders Berntsen.

- "Vi er ekstremt stolte over hvad vi har opnået de sidste seks måneder med det nye web site som højdepunktet, men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi har et antal markeder hvor vi kan forbedre os – noget vi arbejder med på daglig basis. Vores vigtigste fokus er den tætte kontakt vi har med vores spillere", siger den smilende CEO, Henrik Persson.

Det fulde resultat af bookmakertesten i TIPS
1 Betsafe 81 points
2 Nordicbet* 80 points
3 Centrebet 79 points
4 Bet365* 78 points
5 Betandwin 75 points
6 Expekt* 71 points
7 Betsson* 70 points
8 Unibet* 69 points
9 Pinnacle Sports 68 points
10 Sportingbet 67 points
11 Bet24 65 points
12 Betway 64 points
13 Gamebookers 58 points
14 Paddy Power 56 points
15 Stan James 55 points
16 Ladbrokes 54 points
17 Eurobet 52 points
18 Scandic 51 points
19 Vikingbet 48 points
20 William Hill 47 points