NordicBet* tilbyder Second Chance på udvalgte spilvarianter, hvis Danmark besejrer Portugal i EM-kvalkampen i Parken. Se deres tilbud her.

Morten Olsen og det danske landshold tager imod Portugal, når der skal tages endnu et vigtigt skridt mod kvalifikation til EM-slutrunden 2016 i Frankrig.

Portugal er lidt af en ønskemodstander og specielt Nicklas Bendtner, trods en beskadet målnæse, bør gå ind til kampen med en god portion selvtillid. Wolfsburg-angriberen plejer at hive noget ekstra frem i disse opgør og faktisk har Bendtner scoret i samtlige fem kampe mod portugiserne.

I lørdagens kvalifikationskamp mod Albanien var det dog Lasse Vibe, der sikrede uafgjort 1-1, og dermed undgik det danske landshold den store nedtur inden nøglekampen mod Portugal.

I den første kvalifikationskamp var unge Pierre Emil Højbjerg og indskiftede Thomas Kahlenberg, der kom på måltavlen og skød Danmark til en 2-1 sejr over Armenien. Måske vi igen skal holde øje med profilerne på bænken, når kampen skal afgøres.

Der er pres på Cristiano Ronaldo og portugiserne , der måtte ud i play-off kampe (mod Sverige) for at kvalificere sig til sommerens VM-slutrunde i Brasilien. De er også kommet skidt fra start i EM-gruppen, hvor de rendte ind i et 0-1 nederlag til Albanien, hvilket skubbede træner Paulo Bento af pinden.

Der er nu Fernando Santos, der skal føre Portugal til EM-slutrunden i 2016, og der er store forventninger til verdens bedste spiller, Cristiano Ronaldo, der har indledt sæsonen for Real Madrid med at score 13 mål i 6 La Liga-kampe.

Hvem vinder denne striker-duel i Parken; Bendtner eller Ronaldo?

Tirsdag 14. oktober kl. 20:45

Danmark Uafgjort Portugal
3,05 3,25 2,38
NordicBet
NordicBet NordicBet

Scorer i kampen:

Nordicbet* odds
Nicklas Bendtner 3,65
Cristiano Ronaldo 2,40

Second Chance hvis Danmark vinder

NordicBet* har et godt kampagne-tilbud til denne vigtige kvalifikationskamp. Hvis Danmark vinder kampen, så refunderer NordicBet* tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis Danmark vinder kampen, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og Vilkår:

 • Dette tilbud gælder kun til kampen Danmark - Portugal, som spilles 14. oktober.
 • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Danmark vinder kampen.
 • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
 • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle Danmark vinde kampen.
 • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
 • Dette tilbud gælder alle NordicBet kunder fra Danmark.
 • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
 • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
 • Generelle vilkår og betingelser er gældende.