Hobros gode sæsonstart har fået Nordicbet* til at revidere oddsene for sæsonens Superligaoprykkere...

Hobros nærmest sensationelt gode sæsonstart er ikke gået ubemærket hen hos bookmakeren NordicBet, der har reduceret oddset på himmerlandsk oprykning fra 50 til blot 2,30.


Det er kommet bag på de fleste, at fyraftens-profferne fra Hobro har maksimumpoint efter de første fem runder af NordicBet Ligaen. Præstationen bliver kun endnu mere imponerende, når man tænker på, at holdet har slået Superliga-nedrykkerne fra bade Silkeborg og Horsens med sammenlagt 10-2. 

Selv om NordicBet stadig har Horsens som storfavorit til at snuppe den ene billet til næste sæsons Superliga, ligner det nu en tvekamp mellem Silkeborg og Hobro om at sikre sig den anden. Spørgsmålet er dog, om Hobro - med 28 kampe tilbage - kan håndtere presset, når de nyslåede oprykningskandidater selv skal til at skabe kampene og håndtere favoritværdigheden.

"Før sæsonen vidste vi godt, at Hobro havde et spændende hold, men derfra og så til at brænde banen fuldstændig af med masser af flot spil, gode mål og maksimumpoint efter fem ret svære kampe, er der meget langt. Det havde vi aldrig forestillet os, og det havde de nok heller ikke i  Hobro," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog regner med, at Silkeborg i det lange løb viser sig som et stærkere hold og indfrier oprykningsforventningerne. Sker det, bliver det af NordicBet belønnet med odds 1,80.

Hvilke hold rykker op i Superligaen?

NordicBet
Horsens 1,15
Silkeborg 1,80
Fredericia 2,30
Vejle 5,50
Køge 17,50
Lyngby 75,00