Pætur Albinus er tilbage i BetXperts ekspertpanel, rustet med nogle fremragende brugertip-resultater i færøsk fodbold. Se hans comeback-eksperttip:

Torsdag kl 19: B36 Torshavn - NSI Runavik: 1

Pætur var også ekspert hos os i 2008-2010 og en kort overgang i 2014, og nu tager han – der i mellemtiden er blevet 26 år - altså endnu en tørn som vor mand på Færøerne. Han er født og opvokset i udkanten af Torshavn og arbejder som sportsjournalist for avisen Sosialurin – og følger i den forbindelse den færøske fodboldliga tæt.

I sine to første ekspertomgange havde han også ansvar for snooker og bordtennis og nåede ikke at komme med ret mange fodboldtips, men denne gang fokuserer han på fodbolden. Her lukkede han faktisk i sin tid ned med et underskud (5,37 enheder efter 35 tips, dvs en tilbagebetaling på 85%), men en del tyder på bedre tider i det færøske:

Tilbagebetaling på 127%

Pætur vendte tilbage til BetXpert sidste år, som brugertipper – og det med stor succes. I 2015 og 2016 har han leveret i alt 16 tips med en tilbagebetaling på 133%. Sammenlagt noterer han sig for en tilbagebetaling på 127% for sine i alt 56 fodbold-brugertips fra 2008 til 2016.

Pætur ved godt at han i det lange løb næppe kan holde fast i en tilbagebetaling på 127%, men mindre kan såmænd også gøre det, og han regner med at kunne fastholde et solidt overskud – fordi oddssætterne ikke altid helt har styr på hvad der rører sig på Færøerne.

Ikke verdens største marked

Færøsk fodbold er desværre ikke verdens største marked. En del bookmakere udbyder slet ikke spil på den, og de der gør, er af og til temmelig langsomme med at komme med odds. Men færøske odds bør – i hvert fald ind i mellem - kunne findes hos Danske Spil*, NordicBet/Betsafe, 888Sport, Tipico og Cashpoint*.