Du kan følge NFL med gratis livestream hos bookmakerne og i denne artikel kan du se, hvordan du helt gratis kan se alle NFL-kampe.

Se odds for NFL hos Bet365

Der kommer uden tvivl igen stor fokus på de forsvarende mestre fra Kansas City Chiefs med stjerne-quarterback'en Patrick Mahomes og selvfølgelig Travis Kelce.

Gratis NFL live stream hos Bet365

I USA finder du næppe større underholdning end NFL. Det er også populært at livebette på NFL kampe, og du kan følge med i alle kampe via streaming.

Hos Bet365 finder du masser af liveodds og kan samtidig følge med via livestream i høj kvalitet. Det sikrer både spænding og øger underholdningen, når du sætter dig til rette for at følge kampene.

Det kræver kun to ting at komme til forjættede land, nemlig at du er kunde hos Bet365 og har penge på kontoen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, er det heldigvis gratis og nemt at oprette sig via Bet365´s hjemmeside.

Du klikker bare på den boksen herunder og følger efterfølgende oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter. Husk at du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Foto: JAMIE SQUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP


 

Gratis Super Bowl livestream hos Unibet

Den populære bookmaker Unibet er også med på beatet med livestreams. Via BetStream tilbyder Unibet live-billeder i høj kvalitet på en række af de største sportsligaer og turneringer.

Du finder naturligvis livestream til amerikansk fodbold hos Unibet og også her er det simpelt og let at få adgang.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, så kan du på få minutter blive oprettet via Unibets hjemmeside og dermed være klar til at se alle kampene fra NFL

Du klikker blot på boksen herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede er indehaver af en konto hos Unibet, så skal du blot klikke på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logge ind, som du plejer.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne se Super Bowl gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger på 40 kroner.

Det tager som regel under fem minutter, og så kan du kaste dig over en lang række livestreams af nogle af de største sportsevents.

Få hold-statistik og overblik over stillingen i NFL her

Facts om NHL

  • NHL står for ”National Football League”, og det er den største liga i verden inden for amerikanske fodbold.
  • New England Patriots er den klub, som har vundet Super Bowl flest gange, nemlig 6. Den seneste triumf stammer tilbage fra 2018
  • Sidste års Super Bowl mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles trak 220 amerikanere til skærmen. Det svarer til 60% af USA's befolkning.
  • Den tidligere kicker Morten Andersen har spillet i en Super Bowl, da han sendte Atalanta Falcon i Super Bowl med det afgørende fieldgoal i overtiden af NFC-finalen i 1998-sæsonen.
  • Morten Andersen sat stort aftryk på NFL med 25 sæsoner som kicker for bl.a. New Orleans Saints og Atlanta Falcons. Han blev tilbage i 2017 indlemmet i Pro Football Hall of Fame.
  • Vi har en dansker repræsenteret i NFL, nemlig Hjalte Froholdt, som er 'guard' for Arizona Cardinals

Livestream NFL: Spørgsmål og svar

🔎 Hvor kan jeg livestreame amerikansk fodbold?
Du kan finde gratis live stream til NFL hos spiludbyderne Bet365 og Unibet. Her finder du også masser af liveodds på kampene.

🔎 Hvad koster det at livestreame NFL?
Det er gratis at livestreame NFL. Det er dog et krav, at du har penge stående på din spillekonto, men selve det at streame tager bookmakerne ikke noget for.

🔎 Er det muligt at livestreame NFL på min mobil?
Ja, du kan uden problemer livestreame NFL-kampene på din mobiltelefon.

🔎 Kan man livestreame i fuld skærm?
Ja, det kan du. Det giver dig dermed også mulighed for at smide skærmen over på dit fjernsyn, så du får en endnu større skærm at se kampene på. 

🔎Hvor kan jeg se NFL?
TV2 har rettighederne til at vise NFL i tv og du kan se kampene direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play.