Hvis du ikke kan få nok af knaldhårde tacklinger, spetakulære catchs og lækre touchdowns, så skal du endelig følge vores guide til, hvor du kan finde gratis live stream til Super Bowl LVII.

Hvem snupper mon Super Bowl-trofæet, når Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs brager sammen i den store finale natten til mandag den 13. februar. Der er kick-off kl. 00:30 (dansk tid).

Kan stjerne-quarterback Patrick Mahomes føre Chiefs til sejr eller vil Philadelphia Eagles leve op til favoritværdigheden? 

Du kan komme med hele vejen til Super Bowl finalen på State Farm Stadium i Arizona med gratis live streams hos bookmakerne Bet365 og Unibet. 

Live stream Super Bowl LVII hos Bet365 

Det bliver ikke meget større end Super Bowl, der er et enormt show og højdepunkt for alle NFL fans. Det er også blevet populært at livebette på Super Bowl, og her er det en stor fordel at kunne følge med i kampene via livestreams. 

Hos Bet365 finder du masser af liveodds og kan samtidig også se Super Bowl livestream i høj kvalitet. Det sikrer både spænding og øger underholdningen, når du sætter dig til rette og gør klar til en hæsblæsende Super Bowl.Du skal have en spillekonto hos Bet365 for at få adgang til deres mange livestreams. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, er det heldigvis gratis og nemt at oprette sig på Bet365´s hjemmeside.

Du klikker bare på den boksen herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.


Du skal også have penge på din Bet365-konto, for at du kan livestreame NFL-kampene. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder og være med på hvert play. Det er ikke et krav, at du foretager væddemål på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Det er med andre ord meget nemt at se NFL live, hvis du har en konto hos Bet365. 

Læs vores optakt til Super Bowl LVII

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

BUDA MENDES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Gratis stream af NFL hos Unibet

Blandt de førende spiludbydere med livestreams finder vi også den populære bookmaker Unibet. Med deres BetStream tilbyder Unibet live-billeder i høj kvalitet på en række af de største sportsligaer og turneringer.

Du finder også livestreams på amerikansk fodbold hos Unibet og også her er det ganske simpelt og let at få adgang til livestreams. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Unibet, så kan du på få minutter oprette en konto på Unibets hjemmeside og være klar til at se alle NFL Super Bowl. 

Du klikker blot på boksen herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer.

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne se  Super Bowl gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger på 40 kroner.

Husk, at du som minimum skal være 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du kaste dig over en lang række livestreams til de største sportsevents.  

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få adgang til masser af gratis fodbold live streams

Det er ikke kun NFL og Super Bowl, som du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. Her finder du også et stort udvalg af liveodds.

Du kan også se gratis livestream af store fodboldligaer som La Liga, Serie A, Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey og meget, meget mere. 

Du kan også følge NBA og hvis du er mere til håndbold, kan du f.eks streame Champions League-kampene gratis.

Få hold-statistik og overblik over stillingen i NFL her

Livestream NFL: Spørgsmål og svar

🔎Hvornår afvikles Super Bowl 2023?
Optakten til Super Bowl LVII starter søndag den 12. februar 2023 på State Farm Stadium i Glendale, Arizona. Dog er selve kick off på kampen først efter midnat og er sat til 00:30 (dansk tid).

🔎 Hvor kan jeg livestreame amerikansk fodbold?
Du kan finde gratis live stream til Super Bowl hos spiludbyderne Bet365 og Unibet. Her finder du også masser af liveodds på kampene.

🔎 Hvad koster det at livestreame Super Bowl?
Det koster ingenting at livestreame NFL og Super Bowl. Det er dog et krav, at du har penge stående på din spillekonto, men selve det at streame tager bookmakerne ikke noget for.

🔎 Er det muligt at livestreame Super Bowl på min mobil?
Ja, du kan uden problemer livestreame Super Bowl på din mobiltelefon. Vilkårene er helt de samme som ved PC. 

🔎 Kan man livestreame i fuld skærm?
Ja, det kan du. Det giver dig dermed også mulighed for at smide skærmen over på dit fjernsyn, så du får en endnu større skærm at se Super Bowl på. 

🔎Hvor kan jeg se Super Bowl i TV?
TV2 har rettighederne til at vise NFL-kampene og du kan se kampene direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play.