Sponsoreret indhold fra Betsafe

Der er ikke mange kampe tilbage af NBA's grundspil, og i bunden af ligaen kæmper flere klubber for ikke at slutte sæsonen med færrest sejre. Betsafe vurderer, at den stolte traditionsklub New York Knicks er favorit til titlen som ligaens dårligste hold.

Grundspillet i NBA lakker mod enden, og mange klubber har udspillet deres chancer for at nå det forjættede slutspil. I den tunge ende af tabellen ligger blandt andre New York Knicks, der ikke har haft meget at fejre i indeværende sæson. Faktisk står det så galt til hos New York-klubben, at holdet kæmper for at undgå titlen som sæsonens dårligste hold. Betsafe har ikke den store fidus til, at det lykkes, og bookmakeren betaler blot pengene 1,65 gange igen, hvis Knicks ender som ligaens agterlanterne.

"New York Knicks var engang byens stolthed, men i år er klubbens slutspilschancer forduftet for længe siden, og superstjernerne er faldet på stribe. Topscoreren Carmelo Anthony er ude resten af sæsonen med en skade, og flere profiler har forladt holdet. Knicks stiller lige nu med et hold af spillere, som ville have svært ved at tilkæmpe sig pladser som reserver på nogle af ligaens bedre hold, og derfor har vi svært ved at se, hvordan de kan skrabe nok sejre sammen til at overhale konkurrenterne i bundstriden," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.

Knicks kæmper om placeringerne i ligaens bund med blandt andre Philadelphia 76'ers og endnu en tidligere storklub i Los Angeles Lakers. Philadelphia var også at finde i bundstriden i sidste sæson, hvorimod Lakers' sæson er kørt af sporet på grund af holdets mange skader.

Hvilket hold vinder færrest kampe i NBA's grundspil 2014/15?

New York Knicks 1.65

Philadelphia 76'ers 2.05

Los Angeles Lakers 6.00

Minnesota Timberwolves 6.25

Orlando Magic 100.00

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Basketball - NBA - NBA Player Props