Michael Laudrup er fortid i Spartak Moskva efter at være blevet fyret sent onsdag aften. Men hvad bliver næste kapitel i den danske fodboldlegendes liv? Spillefirmaet Betsafe.com har sat odds på Laudrups fremtid.

Debatten har floreret hyppigt, og oddsene antyder det også: Michael Laudrups fremtid ligger hos det danske landshold. Således har Betsafe.com blot 1,30 gange indsatsen, såfremt Michael Laudrups næste trænerjob bliver at afløse Morten Olsen.

”Det er svært at se ret mange andre løsninger. Laudrup har prøvet lidt af hvert nu i Danmark, Spanien og Rusland, og et nyt klubeventyr virker usandsynligt i forhold til hvor oplagt et emne han er til at tage over for Morten Olsen”, udtaler Betsafes danske manager, Benjamin Leander, som dog er opmærksom på, at sædet brænder under mange managers rundt omkring i Europa.

”Såvel i Premier League som i Primera Division er der flere trænere, som ikke sidder ret sikkert, og specielt i sidstnævnte kunne være sidste mulighed for Laudrup, som har et godt navn i Spanien via sine eventyr for Real Madrid og Barcelona” siger Leander i pressemeddelelsen.

Spillefirmaet har Bayern München, Newcastle, Chelsea og Real Madrid som de nærmeste bud, mens et fantom-comeback til Brøndby eller Oldboys-kammeraterne fra Lyngby giver henholdsvis 2.500 og 5.000 kroner for en flad 10’er i indsats.

Alle odds på Michael Laudrups næste trænerjob:

Danmarks A-landshold 1,30
Bayern München 7,00
Newcastle 8,00
Atletico Madrid 9
Deportivo La Couña 10
Chelsea 12,00
Real Madrid 15,0
Træner ikke flere hold 15,0
Werder Bremen 20,0
FC Barcelona 35,0
Brøndby 250
Lyngby 500