Hvad skete der i bettingbranchen i uge 38? NemID til mobile enheder i 2015, anti-matchfixing indsats, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

15/9 Ladbrokes launcher ny mobil app til poker

Ladbrokes har forbedret kundernes poker-oplevelse med en ny mobil app der gør det nemmere at spille via telefonen/tabletten.
Læs mere

16/9 Stan James står måske foran salg

Efter flere nedskæringer og fyringsrunder undersøger den britiske bookmaker Stan James nu markedet for et eventuelt salg. Det meddeler nyhedsmedier på Gibraltar.

Læs mere

17/9 Betclic bliver ny sponsor for Fiorentina

Den franske bookmaker Betclic får prominent placering på Stadio Artemio Franchi efter de har indgået en sponsoraftale med Serie A-klubben Fiorentina.

Læs mere

18/9 Slut med NemID-løs login fra 2015

Spillemyndighederne og udvikleren DanID er fra 1. januar 2015 klar med NemID til mobile platforme. Det vil sige, at der også skal benyttes NemID ved brug af smartphones og tablets.

Læs mere

18/9 Danmark til kamp mod matchfixing

Der kommer et decideret anti-matchfixing organ, der skal koordinere en samlet indsats mod matchfixing og analysere information om mistænkelige væddemål, når Kulturministeriet snart lancerer en række indgreb, der skal forhindre aftalt spil i dansk idræt.

Læs mere

18/9 Dansk matchfixer tiltalt af politiet

Der er sket ny udvikling i matchfixing-sagen omkring en række Hvidovre-kampe, hvor politiet nu har valgt at rejse tiltale mod den 27 årige MT, der tidligere har erkendt matchfixingen, men efterfølgende trukket tilståelsen tilbage.

Læs mere

18/9... hvilket glæder Danmarks Idrætsforbund

Hos Danmarks Idrætsforbund er de godt tilfredse med, at der nu er rejst tiltale mod MT. De mener, det er vigtigt for bekæmpelsen af matchfixing i idræt, at sagen nu bliver afprøvet ved retten.

Læs mere

19/9 BetButler mister spillelicens

De engelske spillemyndigheder har valgt at tage licensen fra BetButler, der reelt lukkede ned for deres side tilbage i august sidste år. Kunderne har ikke kunnet få udbetalt fra deres konto, og hele sagen har ført til debat om Spillemyndighedens rolle.

Læs mere

19/9 Bookmaker-organisationer støtte matchfixing-indsats

Organisationerne European Gaming & Betting Association (EGBA), ESSA samt Remote Gambling Association (RGA) bakker op om Europa Kommissionens nye tiltag i kampen mod matchfixing.

Læs mere

19/9 Nye licens-forsinkelser i Tyskland

Spiludbyderne må vente lidt endnu på deres licens til det tyske marked. Der er blot 20 licenser, men en del af bookmakerne, der ikke er blevet godkendt har nu appelleret. Hverken Bet365*, Sportingbet eller tyske Tipico har fået licens.

Læs mere

19/9 Skotsk afstemning slår betting-rekord

Afstemningen i Skotland blevden største betting-begivenhed indenfor politik nogensinde. Betfair* havde en omsætning på 9 millioner pund på afstemningsdagen.

Læs mere (betalingsside)

20/9 Center for Ludomani lancerer kampagne

Med tv-reklamer og hjemmesiden stopførdutaber.dk har Center for Ludomani søsat en ny kampagne, der skal hjælpe gamblere tage stilling til deres betting.

Læs mere