Selvom man spiller småt, kan man sagtens vinde stort. Det kan en blot 19-årig mand fra Sydsverige skrive under på efter han søndag aften ramte sensationelle odds 27.000. Måden han ramte fantom-oddset på var ikke mindre opsigtsvækkende: Fire kampe fra Serie A blev alle forudsagt med det helt korrekte ciffertip på følgende kupon:

Bari–Palermo 4–2

(odds: 80,00)

Napoli–Genoa 0–0

(odds: 7,50)

Sampdoria–Atalanta 2–0

(odds: 7,50)

Chievo–Bologna 1–1

(odds: 6,00)


Total-odds: 27.000,00

Indsats: 5,00 SEK

Gevinst: 135.000 SEKBetsafes danske manager, Benjamin Leander, er ikke sen til at ønske naboen tillykke med den sensationelle gevinst.

"Her kan man virkelig tale om en mand, der har styr på sin Serie A-viden og formentlig også har et godt øje til Fru Fortuna. Selvom det kræver en god portion held at ramme et så vanvittigt odds som vores svenske ven har gjort, så så ønsher hele Betsafe.com i samme ombæring ham et stort tillykke med en enestående præstation", udtaler Leander.

Bari - Palermo og Napoli - Genoa blev begge spillet lørdag aften, så der var formentlig en god portion nerver indblandet, da Sampdoria - Atalanta og Chievo - Bologna blev spillet søndag. De nerver kan ikke have været meget mindre ved pausen i de to kampe, eftersom der ikke måtte blive scoret i nogle af kampene i 2. halvleg. Efter 45 minutters neglebidning kunne en formentlig øredøvende jubel bryde løs for den dygtige og heldige vinder.