Der er lavet mange vittigheder om Sepp Blatters "barn" - Confederations Cup, også kaldet Mini-VM (kært barn har jo mange navne). Men hvis vi griner, så er det hele vejen til banken...

Mike Larsen havde nemlig i dén grad tjek på udfaldet af gårsdagens åbningskamp mellem Argentina og Tunesien. Han udlagde to spil, på argentinsk sejr til odds 1,4, og på uafgjort ved handicap -1 til odds 3,85 - og med resultatet 2-1 til Argentina må man sige, at det flaskede sig temmelig godt... Dermed blev en indsats på 200 forvandlet til 525.

I dag gælder det gruppe B, hvor Brasilien er oppe mod Grækenland, og Japan duellerer med Mexico.

Hvad er bedst - capoeira eller græsk folkedans? Det første er helt klart mest spektakulært at se på, men man skal ikke undervurdere kædedansens effektivitet... Sådan er det også i fodboldens verden, når fantasisterne fra Copacabana møder Rehagels fårehyrder: Ronaldinho og Kaka mod Zagorakis og Karagounis. Brasilien er storfavorit, men man skal ikke afskrive grækerne.

Man skal heller ikke afskrive underhundene i den anden kamp. Her er Mexico favorit mod Japan, men i en match mellem to hold, der begge lider af pletvis ineffektivtet i angrebet, ligner et kryds et ok spil.

Læs analyserne: http://www.betxpert.com/ekspert/lk/