Umiddelbart ligner det en drømmefinale mellem Milan og Chelsea, når Champions League kulminerer i Istanbul d. 25. maj. Men først skal de to favoritter overstå semifinalerne mod overraskelserne PSV og Liverpool - og hvem ved, måske bider underhundene fra sig...

Første akt i den engelske forestilling mellem Chelsea og Liverpool finder sted onsdag aften på Stamford Bridge i London (returkamp på Anfield Road ved Merseyside i næste uge). I dag - kl. 20:45 - handler det om opgøret i Milano mellem hjemmeholdet AC Milan og de snu hollændere fra PSV Eindhoven.

Begge hold er i stort set stærkeste opstilling. Milan mangler Nesta, men med Jaap Stam og Maldini ser midterforsvaret alligevel uhyggeligt stærkt ud. I den anden ende af banen skal superduoen Shevchenko og Crespo (med Jon Dahl som håbefuld indskifter) forsøge at overliste et hollandsk dige, der er vant til at holde brusende offensiver i skak. På udebane har PSV-defensiven holdt hold som Arsenal, Monaco og Lyon nede på højst ét mål.

På midtbanen får vi et Ragnarok af et slag mellem Pirlo, Gattuso og Seedorf på den ene side, og Cocu, Van Bommel og Vogel på den anden.

Hvordan skal det ende? Tjah, på vores Champions League-side finder du en analyse af kampen - og et tip: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/


Poker i Las Vegas

Som om det ikke var nok med Champions League, har vi denne tirsdag endnu et tilbud - til dem der er mere til poker end til verdensklasse-fodbold, og til dem er multikapable og snildt kan have TV3 kørende, mens de bluffer ved PC-skærmen:

I aften kl. 21 kører endnu en afdeling i Tirsdags-poker-turneringen - hvor toppræmien jo er en rejse for to til Las Vegas.

Læs mere i denne forumtråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=13275&ForumID=5#3