Sølle 4 runder resterer der i den italienske Serie A, og rivalerne fra Milan og Juventus har stort set hele sæsonen kørt parløb helt i toppen af ligaen. Holdene ligger før søndagens guld-brag på Guiseppe Meazza i Milano helt lige, med samme pointtal.

I den italienske Serie A opererer man ikke med måldifference når de afgørende placeringer skal fordeles ved lige pointtal. Ligger holdene lige, skal der afvikles omkampe for at afgøre den "rigtige" vinder. Og derfor kan søndagens direkte duel mellem Milan og Juventus vise sig meget afgørende for om scudettoen anno 2004/05 havner i Milano eller Torino.

Ifølge vores italienske ekspert, Henrik Posborg, stiller Milan i stærkeste opstilling og skal på hjemmebanen gå efter sejren for at sætte sig foran Juventus før de sidste 3 spillerunder. Juventus kan derimod bedre stille sig tilfreds med en uafgjort og trække afgørelsen af mesterskabet et par runder endnu - ikke mindst i lyset af at de til kampen mangler Zlatan Ibrahimovic, som afsoner karantæne, mens både Nedved og Trezeguet endnu ikke er i fulde omdrejninger efter skadesfravær.

Dermed - på papiret - matchbold Milan, men Juventus skal aldrig afskrives, og Henrik Posborg anbefaler derfor også to forsigtige, men fornuftige spil ud fra den flotte analyse han giver til kampen på http://www.betxpert.com/ekspert/ita

Søndagen byder naturligvis også på dansk bold i SAS Ligaen, hvor SAS Liga-piloterne udråber Randers-sejr over nødstedte Herfølge som rundens bedste tip. D´herrer Anders og Rasmus afstår - måske klogeligt? - fra at sætte penge på FC København, som hjemme tager imod Silkeborg. Man behøver også kun at tænke 2 uger tilbage til SIF´s kamp i Brøndby for at blive mindet om hvad jyderne er i stand til når de besøger de københavnske tophold. Vi lader info-analysen på denne kamp stå som en advarsel om ikke at gå blindt efter den eller forventelige hjemmesejr.

Se analyser af alle søndagens SAS Liga kampe på http://www.betxpert.com/ekspert/dan