Danske Mikkel Parlo stryger mod stjernerne i MMA-sporten og er tæt på en titelkamp om verdensmesterskabet...

Mikkel Parlo fortsætter med at imponere på MMA-sportens største scene i USA. I nat vandt den Betsafe-sponsorerede dansker en overlegen pointsejr over hidtil ubesejrede Jason Butcher. Parlo skal nu kæmpe finale mod Brennan Ward om 100.000 dollars og retten til en titelkamp om verdensmesterskabet.

"På et tidspunkt rammer jeg ham hårdt med et kropsstød til leveren, og der tænker jeg - ok, nu synes han ikke, det er sjovt længere"

Mikkel Parlo, dansk MMA-fighter.


Efter sejren over turneringsfavoritten Brian Rogers i første runde af Bellators mellemvægtsturnering i USA var der store forventninger til Mikkel Parlo forud for nattens semifinale mod ubesejrede Jason Butcher. Og danskeren skuffede ikke et fyldt Visalia Convention Center i Californien. Efter tre dominerende omgange kunne Parlo nemlig række hænderne i vejret og juble over en pointsejr med dommerstemmerne 3-0.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen


Butcher, der forud for kampen pralede af at have MMA-sportens bedste benlås, forsøgte ellers gang på gang at bringe kampen ned på gulvet. Parlo formåede dog at undvige nedtagningsforsøgene og straffede i stedet konsekvent Butcher i slagudvekslingerne. I anden runde landede Parlo et tungt slag, som fik en rystet Butcher til at gå i knæ. Herefter var der ikke for alvor tvivl om sejren.

"Jeg ville gerne have afsluttet ham før tid, og det var lidt irriterende, at han hele tiden kastede sig ned på ryggen i stedet for at blive stående og tage sine tæsk. Men min game plan var at holde mig væk fra hans gulvkamp. På et tidspunkt rammer jeg ham hårdt med et kropsstød til leveren, og der tænker jeg - ok, nu synes han ikke, det er sjovt længere. Der følte jeg, at jeg begyndte at overtage kampen", fortæller en glad Mikkel Parlo umiddelbart efter kampen.

På pressemødet efter kampen anerkendte Butcher da også danskerens overlegenhed:

"Ja, det gik jo ikke helt som planlagt. Men Mikkel Parlo var en bedre fighter end mig", lød Butchers kortfattede analyse.

Mikkel Parlo møder nu amerikanske Brennan Ward med tilnavnet "The Irish bad boy" i finalen om 100.000 dollars og retten til en titelkamp om Bellators verdensmesterskab i mellemvægt. Ward så stærk ud i sin semifinale, hvor han besejrede Joe Pacheco på submission i anden runde. Den 25-årige amerikaner har en statistik på otte sejre og et nederlag, mens Parlo efter sejren over Butcher har elleve sejre og et nederlag.

Kampen udkæmpes senere på året og bl.a. Betsafe vil have odds klar på opgøret.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.