Betsafe er ude med nogle spændende odds på nogle af Hockeyligaens kampe mellem jul og nytår. Vores ekspert Mike Larsen har vurderet disse special-spil. Se hans anbefalinger.

Der er fuldt juleprogram i den danske ishockey-liga og Betsafe tilbyder i den forbindelse en række special-spil. Vi kunne ikke stå for fristelsen og satte vores ekspert Mike Larsen til at gennemgår oddsene for værdi.

I kan se special-spillene fra Betsafe under Specielle markeder-Danmark- Danske Specials

Vi skal til de forsvarende mestre fra SønderjyskE for at finde første spil fra Betsafe.

Vinder SønderjyskE alle kampe mellem jul og nytår i 2013 (Dec 27, 28, 30) (OT Ikke Inkl):
Ja: odds 2,70
Nej: odds 1,40

Jeg er enig med Betsafe i, at SønderjyskE ikke vinder alle deres kampe mellem jul og nytår, men odds 2,70 på "Ja", er ligefrem latterligt i min bog, og man vil få et større samlet odds, hvis man spiller alle kampene enkeltvis.
SønderjyskE møder på hjemmebane Odense d. 27. december, derefter skal de til Odense d. 28. december og endelig venter topkampen hjemme mod Frederikshavn den 30. december.


Kigger man på odds, så vil de groft sagt (uden at have den store kendskab til evt. skader, der måtte komme) til at hedde noget i stil med odds 1,50 (hjemme mod Odense), odds 2,00 (lavt sat ude mod Odense) og omkring odds 1,70 (hjemme mod Frederikshavn), hvilket vil give et odds på omkring 5,10 for at de vinder alle kampene, og det er endda med et LAVT sat odds på SønderjyskE i udekampen mod Odense.


Det vil sige, at det er omkring 19% chance for, at de vinder alle kampene – og dermed 81% chance for at de ikke gør.


I søndags spillede SønderjyskE mod Odense på udebane, hvor Odense var uden 7 normale spillere fra truppen. 3 af disse er med U20-landsholdet til B-VM, der spilles i Polen. De vil være tilbage på dette tidspunkt, og muligvis kan man være en skade eller to kvit til den tid.


Sidste tirsdag spillede SønderjyskE mod Frederikshavn, hvor SønderjyskE først sejrede efter overtid. Frederikshavn var endda uden flere af deres startere ligesom Odense var. Og ligesom Odense har Frederikshavn et par spillere med til U20 B-VM, som vil være klar til denne nytårskamp.

Mike´s anbefaling: Nej til odds 1,40 
Chancevurdering: 81%

MÅLRIGE KAMPE I VENTE?

Betsafe har også valgt at sætte fokus på Herning, og opdaget, at de er ligaens mest målfattige mandskaber i denne sæson. Så er heller ikke store tiltro til, at pucken rammer netmaskerne i årets sidste par kampe, men Mike er ikke helt enig.

Hvor mange mål bliver der scoret i de to kampe i AL-Bank ligaen mellem Herning v Esbjerg d. 27 December og Aalborg v Herning d. 30. December (OT Ikke Inkl):
Over 10,5 mål: odds 2,25
Under 10,5 mål: odds 1,55

Det ser ud til at Betsafe igen regner med, at der kommer meget få mål i Hernings kampe, og det er da bestemt også sandsynligt. Dog skal man lige have med i regnskabet, at Herning er begyndt at spille lidt flere målrige opgør mod andre hold.

Kigger man på statistikken, så er der scoret 62 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe mellem Herning og Esbjerg i Herning.

Skadesmæssigt så har Herning ikke nogen skader til disse kampe, som det ser ud i øjeblikket. Esbjerg derimod har muligvis stadig én enkelt skade på backsiden, men der kan jo komme flere skader til.
De spillere, der er med U20-landsholdet i øjeblikket er klar til kampen, da de kommer hjem inden jul.

Aalborg tager mod Herning, som man lige har spillet et par gode kampe imod. Aalborg endte med at vinde begge kampe med præcist ét mål, og med 12 mål tilsammen i de 2 kampe. Så en 5-6 mål i Aalborg er ikke utænkeligt efter et par hårde kampe mod Frederikshavn den 27. og 28.

Umiddelbart vil jeg sige 50/50 om den går Over eller Under, så værdien er på Over, som jeg ser disse to Herning-kampe. 


Mike´s anbefaling: Over 10,5 mål til odds 2,25
Chancevurdering: 50%

Sidste special-spil fra Betsafe handler om antal scoringer for de fire kampe i den kommende spillerunde.


Bliver der scoret over 21,5 mål i runden den 27. December i AL-Bankligaen? (OT Ikke Inkl)
Ja: Odds 2,25
Nej: Odds 1,55

Kampene i runden er:
27-12-2013 Herning vs. Esbjerg
27-12-2013 Aalborg vs. Frederikshavn
27-12-2013 SønderjyskE vs. Odense
27-12-2013 Rungsted vs. Rødovre

En ganske hurtig vurdering af kampene med det kendskab, som jeg har i øjeblikket, så jeg vil umiddelbart sige følgende antal mål i kampene.

Herning vs. Esbjerg (5-6 mål)
Aalborg vs. Frederikshavn (4-5 mål)
SønderjyskE vs. Odense (6-7 mål)
Rungsted vs. Rødovre (6-7 mål)

Samlet giver det i nærheden af 21 til 25 mål.

Det er dog ca. antal mål på kampene, og der kan sagtens blive scoret flere mål i nogen af dem samt færre mål i andre. Betsafe rammer linjen på 21,5 mål, og jeg vil sige, at det er ca. 50/50, om den går den ene eller den anden vej.

Herning – Esbjerg kampen har jeg skrevet lidt om tidligere, og det ligner en kamp, der målmæssigt kan gå begge veje.


Aalborg – Frederikshavn har spillet nogle målrige kampe mod hinanden denne sæson, hvor det seneste kamp i Aalborg blev til 12 mål i kampen. Nok ikke det samme igen, men begge hold er stærke i offensiven, og Frederikshavn er muligvis svækket en smule i defensiven til kampen.


SønderjyskE er eksplosive på hjemmebane, hvor det er blevet til 50 mål i 11 kampe, men man har også lukket lidt mål ind i kampen. Det er muligt, at Thomas Lillie (reservemålmand) får denne kamp, hvilket øger chancen for en målrig kamp.


Rungsted får nogle blackout i kampen, hvor modstanderen får lidt til at score mål, mens Rødovre dog ikke scorer så mange mål i deres kampe. Dog er Rungsted også begyndt at score mål i sine kampe, og de seneste 2 indbyrdes kampe er endt med 7 mål.

Mike´s anbefaling: 21,5 mål mål til odds 2,25
Chancevurdering: 50%

Og igen; I finder oddsene hos Betsafe under Specielle markeder-Danmark- Danske Specials

Tilbage er der vist kun at sige: Let's Beat The Bookies :-)

Bemærk dog at der ved denne slags specialspil kan være temmelig lave indsatsgrænser.