Her følger anden del af Mike Larsens store optakt til Metal Ligaen 2016/17. Denne gang med fokus på de fem favoritter, som bliver analyseret helt i bund. Mike Larsen kigger selvfølgelig også på de bedste odds og giver sit bud på, om bookmakerne nu har vurderet rigtigt. 


Nu er vi nået til anden del af optakten til den danske ishockeyliga anno 2016/17, som vil koncentrere sig om topkandidaterne. 

Første del af optakten kan læses her

Alle holdene ligger meget godt til hinanden, og det ser meget tæt ud.

Dog er der et enkelt hold, der skiller sig ud med en komplet trup på nuværende tidspunkt. Hvilket hold der er tale om, det kan du læse nedenfor.

Her gennemgår jeg holdene efter hvilken placering, jeg tror, de får i grundspillet.

Vinderodds, valuebets og slutstilling

Kig forbi Mike Larsens første del af optakten til Metal Ligaen 2016/17. Her er der masser af spiltanker, valuebets, odds og et bud på slutstillingen: Optak til Metal Ligaen 2016/17: Voldsom værdi i Rungsted

Frederikshavn White Hawks – Svækket defensiv

Første 3 kampe: 
23/9 - Esbjerg (ude) 
27/9 - Odense (hjemme) 
30/9 - Gentofte (ude)

Forventning: Nr. 5 i grundspillet

Frederikshavn har haft store armbevægelser de seneste sæsoner og fortalt om, at det var en skuffelse, hvis man ikke vandt guld.

Det har de ikke gjort nogen af sæsonerne, og sidste gang blev det til bronzemedaljer efter en 2. plads i grundspillet, hvor de smed 1. pladsen væk selv.

I denne sæson synes jeg ikke, at holdet virker så stærke i de defensive rækker, og der kommer sandsynligvis noget defensiv forstærkning på et tidspunkt, når Mario Simioni (cheftræner) ikke kan få mere ud af holdet.

De satser også stort i målet til denne sæson med ny dansk målmand; cadeau for det, men det ligner ikke en god satsning.

Sidste sæson
Frederikshavn White Hawks endte på 2. pladsen i grundspillet, og de havde reelt set muligheden for at tage 1. pladsen, men den smed de selv væk på hjemmebane, hvor de tabte til Rungsted.

I kvartfinalen valgte de lidt overraskende Rungsted, som de sendte ud med 4-0 i kampe, hvilket viste lidt, at det var en enlig svale med det nederlag. Semifinalen mødte de med Herning, der gik hele vejen til 7. kamp i Frederikshavn, som Herning sejrede i.

I kampene om bronzemedaljer sejrede de med 5-4 efter 2 kampe, hvor det faktisk var i Vojens, at de hentede medaljerne.


Tidligere på sæsonen var de også kommet i pokalfinalen, som man tabte med 0-4 til Odense på hjemmebane, så bronzemedaljen var det eneste, som Frederikshavn fik ud af sæsonen.

Vigtigste transfers
George Sørensen, 21-årig dansk målmand, der fik chancen i Frederikshavn som førstemålmand, og det var en chance, som han greb og udnyttede fuldt ud.

Han kom ind omkring landsholdet og var reservemålmand til VM, hvis der skulle komme skader på den plads. Redningsprocent på omkring 90,00, hvilket dog ikke er fremragende, men for en ung målmand, der får chancen som førstemålmand er det godkendt. Hans storspil staffede ham en kontrakt i Sverige til den kommende sæson.

Mads Bech, 31-årig dansk back, der har spillet hele karrieren i Frederikshavn, og det ville være svært at se ham i en anden klubtrøje end Frederikshavns. Efter sidste sæson meddelte han, at han stoppede karrieren på isen for at hellige sin civilkarriere. Frederikshavn kommer til at savne den ro, som han skabte på isen, samt den lederskikkelse som han var i omklædningsrummet før, under og efter kampen.

Adam Miller, 31-årig amerikansk center, der kom midtvejs i 2014/15 sæsonen, og han blev hele sidste sæson. Hans samarbejde med Mathias Bau Hansen og Colin Vock var fantastisk hele sæsonen, og det specielt offensivt, at det klikkede. De fik også arbejdet på det defensive aspekt til kvartfinalen, men mod Herning var de næsten chanceløse, da Herning lukkede fantastisk ned for dem. Han er skiftet til franske, Rouen, i den kommende sæson.

Nøglespillere
Thomas Lillie, 20-årig dansk målmand, er kommet til fra Sverige, da George Sørensen havde fået kontrakt i det svenske for den kommende sæson. Lillie har været på Växjös U20 hold de seneste par sæsoner og har klaret det rigtig godt. Han har ikke været god i træningskampene indtil videre, og han skal lige vænne sig til tanken om at være førstemålmand på et elitehold.

Kristoffer Lauridsen, 22-årig dansk forward, der havde et godt slutspil for Herning sidste sæson. Han arbejder godt for holdet, og under slutspillet stod han de rigtige steder til at score nogle mål. Han har et godt skud, og han er ikke bange for at tage slagsmålet foran mål for at lave noget plads derinde, så målmanden har svært ved at se pucken.

Colin Vock, 30-årig amerikansk forward. Han er en hurtig forward, der har et rigtig godt skud, der kan skabe problemer for de fleste målmænd i ligaen.

Han har spillet de seneste par sæsoner i Frederikshavn, hvor han har lavet 79 point i 79 kampe i grundspillet, så han er bestemt en profil for Frederikshavn. Han arbejder godt fremad isen, men ikke så meget i tilbageløbet, så han skal sættes sammen med en center, der arbejder defensivt.

Hold øje med
Matias Leer, 19-årig dansk back, der ser ud til at kæmpe med 20-årige Thomas Larsen, om at blive 6. back på holdet. Det er meget muligt, at de kommer til at dele tjansen, så de begge får noget spilletid og erfaring. Matias er en hårdt arbejdende defensiv back, mens Thomas er mere offensiv anlagt. Så det kommer sandsynligvis an på situationen, om det er den ene eller den anden, der får spilletid.

Oddstanker - Frederikshavn White Hawks

Frederikshavn ligger som et af topholdene ved de fleste bookmakere, hvor Jetbull er højst med odds 5,00 på nordjysk guld. Jeg har lidt problemer med defensiven, og Lillie har ikke imponeret mig i det spil, som jeg har set indtil videre. Det skal der rettes op på, hvis man skal videre til semifinalen i denne sæson.

Frederikshavn har været stærke på hjemmebane, hvor der ikke er mange hold, der kommer op og tager sejren. Målmæssigt, så kan det se ud til, at der kommer nogle målrige kampe, da defensiven ikke har været godt spillende, men kommer der forstærkning ind på disse pladser, så kan det billede hurtigt vende. 

Esbjerg Energy – Skal nu forsvare et mesterskab

Første 3 kampe: 
23/9 - Frederikshavn (hjemme) 
27/9 - Rungsted (ude) 
30/9 - Odense (hjemme)

Forventning: Nr. 4 i grundspillet

Ligesom Frederikshavn satser Esbjerg på danske målmænd, hvilket kun er godt. Nicolaj Henriksen storspillede, da han kom ind i slutspillet, mens Jeff Frazee var skadet og ukampdygtig. Defensiven ser stærk ud, og det gør offensiven ligeså.

Slutspillet er ikke i fare, men satsningen på Henriksen vil koste lidt point her og der. Esbjerg kan, hvis de rammer formen, gentage mesterskabet, for de har de offensive og defensive kvaliteter til det, og spiller Henriksen lige så stærkt, så bliver de en farlig outsider.

Sidste sæson
Så blev dominansen brudt, og det var helt fortjent, at det var Esbjerg, der gjorde det. De seneste 10 sæsoner forinden sidste sæson var endt med guld til Herning eller SønderjyskE.

Esbjerg viste, hvor guldet skulle stå ved først at slå SønderjyskE ud i semifinalen for at tage Herning ud i finalen. Faktisk afgjorde de ikke en eneste serie på hjemmebane i slutspillet, lidt spøjst alligevel. Esbjerg havde det perfekte hold, hvor der var god blanding af unge spillere, rutine og arbejdssomme folk, der passede deres rolle på holdet.


Vigtigste transfers
Matthew Pistilli, 27-årig canadisk forward, var en farlig forward, der havde et godt og præcist skud. Han fik hurtigt kælenavnet, Pistol, af samme grund. Han var en evig trussel for Esbjerg, når de kom ind i modstandernes offensive zone. En spiller, der vil blive savnet i den kommende sæson, da han er smuttet til den næstbedste tyske række.

Aaron Lee, 31-årig canadisk forward, der var kaptajn for Esbjerg i den forgangne sæson. Han scorede det afgørende mål i finalen, der sendte guldet til Vestjylland, en sen april aften. Han havde et godt skud, og var altid en trussel for modstanderne i løbet af kampen. Han arbejdede hårdt og stressede modstanderne til at lave fejl. Han valgte at stoppe karrieren efter sidste sæson.

Mario Lamoureux, 28-årig amerikansk forward, der var en af ligaens farligste spillere, når Esbjerg var i undertal. Han scorede en del mål i undertal, men også når Esbjerg var i overtal, så var han på pletten. 61 point i 45 kampe i grundspillet blev det til, og han var en fremragende to-vejs spiller for Esbjerg.

Nøglespillere
Nicolaj Henriksen, 20-årig dansk målmand, der fik flere kampe i løbet af slutspillet, da Jeff Frazee var småskadet. Henriksen stod fremragende og lavede flere gode redninger i løbet af specielt slutspillet, hvor nogle hold tog let på sagerne med reservemålmanden inde.

Redningsprocenten endte på 90,70, hvilket i sig selv ikke er fremragende, men det var flere vigtige redninger mellem. I denne sæson bliver han førstevalg i målet, og det pres skal han nok lige bruge et par kampe til at vænne sig til.

Tyler Fiddler, 26-årig canadisk forward, der kommer til at erstatte nogen af de nordamerikanske spillere, der har forladt Esbjerg i sommerpausen. Det er hans første tur udenfor Nordamerika, og han skal nok bruge lidt tid til at vænne sig til den større isflade i Danmark. En spiller, der har kvaliteterne til at blive en dominerende skikkelse på pointlisten.

Philip Bruggisser, 25-årig dansk back, der er vendt tilbage til Esbjerg, hvor han tidligere har spillet en del sæsoner. Bruggisser har et godt skud fra blueline og bliver anvendt en del i powerplay, hvor hans præcise skud bliver en trussel. Han har et godt blik for spillet, og selvom hans forcer ligger i det offensive spil, så er han også stærk i egen zone.

Hold øje med
Niklas Andersen, 18-årig forward, der er vendt hjem til Esbjerg efter en enkelt sæson i Spokane Chiefs i Nordamerika. Han havde ikke den store succes, som man måske havde håbet, og han er vendt hjem til Esbjerg for at lære yderligere. Han havde god succes for et par sæsoner siden, hvor han producerede godt.

Oddstanker - Esbjerg Energy

Esbjerg er banket godt ned i odds, hvor bedste odds i øjeblikket er 4.00 ved Nordicbet*, grundet deres mesterskab sidste sæson, hvilket man også kunne forvente. Kan de tage et mesterskab mere i denne sæson, er jeg lidt mere i tvivl om, men det er en mulighed. Rammer Henriksen niveauet fra sidste sæsons slutspil, så kan Esbjerg blive en ubehagelig overraskelse for mange hold.

Esbjerg kommer sandsynligvis til at få en del sejre, og som forsvarende mestre, så vil bookmakerne sandsynligvis også sætte prisen lidt lavere end normalt, så der kan være gode odds, hvis man spiller på, at de ikke klarer et givent handicap. Målmæssigt, så kommer det an på modstanderen og Henriksen om det går den ene eller anden vej.

Rungsted Seier Capital – Spiller med om mesterskabet

Første 3 kampe: 
23/9 - Herning (ude) 
27/9 - Esbjerg (hjemme) 
30/9 - Rødovre (hjemme)

Forventning: Nr. 3 i grundspillet

Rungsted havde en lidt skuffende sæson sidste år, hvor man røg ud med 4-0 til Frederikshavn, uden at man egentligt havde sat dem under det store pres.

Rigmanden Lars Seier Christensen er stadig en del af klubben, og man har fået bedre faciliteter omkring klubben i den kommende sæson. Man ser stærkere ud i denne sæson end tidligere, og man kan sagtens gå hen at drille de store hold i ligaen.

Rungsted vil komme som underdog i en del kampe mod Herning, Esbjerg og SønderjyskE, men man har holdet til at tage point i nogle af de kampe.

Sidste sæson
Som skrevet, så var det skuffende af Rungsted sidste sæson. Man havde forventet, at man kunne drille lidt, men ud efter 4 kampe i kvartfinalen mod Frederikshavn. Timingen var ikke helt til stede i truppen i slutspillet, hvor Frederikshavn også var gode til at slå Rungsteds spil i stykker, inden Rungsted kom til det store.

I grundspillet havde Rungsted også nogle problemer, da man på et tidspunkt lå og rodede længere nede i tabellen. Rungsted endte dog som det bedste sjællandske hold i grundspillet foran Rødovre.

Vigtigste transfers
Jonas Røndbjerg, 17-årig dansk forward, og et af de største talenter, der er produceret i Rungsted. Røndbjerg går en stor fremtid i møde, hvis han fortsætter med den gode udvikling, som han har vist de seneste sæsoner. 14 point (heraf 10 mål) blev det til i sidste sæson i Rungsted, og det var nok til, at han er smuttet til Växjö i Sverige, hvor han skal spille på deres U18 og U20 hold i den kommende sæson.

Johan Andersson, 29-årig svensk forward, endte med 16 point i 22 kampe, hvilket ikke er prangende, men det var mere, når han var skadet, at man så hans betydning for holdet. Var han ude, så hang spillet ikke særlig godt sammen offensivt. Han arbejdede godt i begge ender af isen, og spillede holdkammeraterne frem til flere gode muligheder.

Ossi Saarinen, 29-årig finsk forward, der var topscorer for Rungsted i den forgangne sæson. Kun 36 point i 41 kampe blev det til for ham. Han var kommet til fra Gentofte, hvor han havde scoret nogle flere point sæsonen forinden. Rungsted spillede dog ud fra en solid defensiv, og ikke satsede meget offensivt.

Nøglespillere
Kent McDonnell, 37-årig canadisk forward, der kommer med kæmpe erfaring og rutine fra bl.a. NHL (36 kampe), AHL (304 kampe) samt SHL (361 kampe). Arbejdssom forward med en god målnæse, mens han heller ikke er bange for at stå op for en holdkammerat, hvis det er nødvendigt. Han har tidligere i karrieren taget en del udvisninger, men det har han ikke gjort så meget de senere år.

Jon Palmebjörk, 30-årig svensk forward, der har spillet stort set hele karrieren i Allsvenskan (Sveriges næstbedste række), hvor han har produceret godt med point. Han har været med til at spille Björklöven op i Allsvenskan fra Division 1, hvor han kvitterede med over 1,5 point pr. kamp. En god goalgetter, hvilket var noget, som Rungsted savnede lidt i sidste sæson.

Mikael T. Christensen, 25-årig dansk forward, der kommer til Rungsted fra rivalerne, Rødovre, hvor han har været de seneste 5 sæsoner. Han har udviklet sig mere og mere i Rødovre, og ser ud til at få en del ansvar i Rungsted til denne sæson. Flotte 36 point blev det til i sidste sæson, og i Rungsted har han muligheden for at tage det skridtet videre, og komme omkring landsholdet.

Hold øje med
Mathias Røndbjerg, 19-årig dansk back, der spiller sin 3. sæson i Rungsted. Sidste sæson fik han en hel sæson, hvor det blev til 44 kampe, og han spiller som regel en sikker gang hockey i egen zone. Han er også en sikker mand på diverse ungdomslandshold de seneste sæson, og han virker til at være klar til at tage det næste skridt.

Oddstanker - Rungsted Seier Capital

Rungstedmesterskab kunne længe fås til odds 24,00 ved Nordicbet/Betsafe, hvilket var helt, helt skævt. Jeg ser Rungsted som et hold, der kan komme til at drille alle hold. Der er stadig penge i klubkassen, så der kan endnu hentes spillere ind, hvis der bliver behov for det .

Jeg giver Rungsted 10 procent for et mesterskab, og det giver jo enorm værdi. Oddset er dog siden faldet til 13,50 ved Nordicbet/Betafe, men det er stadig glimrende efter min mening.

Jeg tror, at Rungsted nok bliver underdogs i flere kampe i løbet af sæsonen, da der nok vil blive kigget en del på sidste sæsons resultater. Der kan give gode odds på Rungste, hvilket vi skal holde holde øje med.

SønderjyskE - Ligner igen en finaleplads

Første 3 kampe: 
23/9 - Rødovre (hjemme) 
27/9 - Herlev (ude) 
30/9 - Aalborg (hjemme)

Forventning: Nr. 2 i grundspillet

SønderjyskE har vundet det danske mesterskab i tre af de seneste fire sæsoner, så er de er vant til at ligge med i toppen af ligaen.

De har beholdt store dele af den samme stamme gennem sæsonerne, hvilket gør, at de ikke skal have spillet en masse nye spillere ind på holdet.

Bredden virker dog ikke til at være helt den samme som tidligere, men de har en bundsolid målmand og defensiv, der kan vinde en del point hjem til SønderjyskE i løbet af sæsonen.

Sidste sæson
SønderjyskE endte med at vinde grundspillet med ét point ned til Frederikshavn, som man overhalede i næstsidste spillerunde.

Man havde alle forudsætninger for at vinde endnu et mesterskab til klubben. Det endte med exit fra semifinalen mod Esbjerg, der tog serien i 7. kamp, der blev spillet i SønderjyskE.

To kampe mod Frederikshavn om bronzemedaljer endte med en sejr i Frederikshavn samt et nederlag i Vojens. Samlet set blev det til en 4. plads i slutspillet, og for første gang en sæson uden medaljer siden 2005.

Vigtigste transfers
Cory Quirk, 30-årig amerikansk forward, der har været i SønderjyskE i de seneste tre sæsoner. 163 kampe og 234 point er det blevet til. Det er flot, at man har kunnet holde det snit over tre sæsoner samt slutspil i den danske liga. Det har også været medvirkende til, at han har fået kontrakt i DEL, der er den bedste tyske række.

Henrik Nielsen, 21-årig dansk forward, der ikke just fik meget spilletid i Vojens og selvom han kom omkring landsholdet, så blev det bare til spilletid i 1. division. Han er kommet til Odense, hvor han allerede ser ud til at blive en af profilerne. Han er et godt talent, der har brug for spilletid, ellers bliver han ikke bedre, og det kommer han til at vise i Odense, er jeg rimelig sikker på.

Harrison Reed, 28-årig canadisk forward, der er kommet til SønderjyskE forud for denne sæson. Han har spillet en del kampe i AHL, dog uden den store pointhøst, men de seneste tre sæsoner har han spillet i Tyskland, hvor det i DEL2, næstbedste tyske række, er blevet til en del point, og han har et godt blik for spillet og stærk på skøjterne.

Nøglespillere
Kim Lykkeskov, 33-årig dansk forward. Man kan ikke snakke om hockey i SønderjyskE uden at snakken ikke falder på Lykkeskov, eller Lykke, som han kaldes. Han er kultspilleren i klubben, da han har spillet hele karrieren i Vojens/SønderjyskE, og man kommer ikke til at se ham i en anden trøje end den lyseblå.

En stærk lederskikkelse på og udenfor isen, hvor de unge spillere har en lokal spiller, der kan hjælpe dem i løbet af sæsonen.

Thomas Spelling, 23-årig dansk forward, der har fået sin hockeyopdragelse i Herning, men har været i SønderjyskE de seneste tre sæsoner. Et produkt af Hernings hockeyskole hele vejen igennem. Han er hurtig på skøjterne og han har et meget hårdt og præcist skud, som man udnytter til fulde ved powerplay.

Mads O. Lund, 27-årig dansk forward, der som Lykkeskov har spillet hele karrieren i SønderjyskE. Han er en hårdt arbejdende forward, der er god til at lukke ned for modstanderne, når de kommer tæt på mål. Derudover har han også et stærkt skud, der kan skab problemer for de fleste målmænd i ligaen.

Hold øje med
Kristian Jensen, 20-årig dansk forward, der oprindeligt kommer fra Odense, men har spillet de seneste 3 sæsoner i svensk juniorhockey for Luleå, hvor han havde god succes i det sidste år. Han spillede også lidt seniorhockey i den tredjebedste svenske række, hvor han scorede 3 mål i 3 kampe. En god spiller, der kan få sit store gennembrud i denne sæson.

Oddstanker - SønderjyskE

Bookmakerne har gjort SønderjyskE til favorit til guldet, og de har bestemt også holdet til at komme langt i slutspillet. Hvis man kigger på deres resultater i opstarten, så ser det ikke for godt ud, men de har også kæmpet en del med skader, så holdet er ikke blevet spillet sammen. 

Siden optakten er skrevet er odds steget og ligger nu omkring 4, hvilket begynder at blive lidt interessant. SønderjyskE har som regel en mindre downperiode omkring den første landsholdspause, og det skal blive spændende at se, om den kommer igen denne sæson.

Herning Blue Fox - Midtjyderne favorit til guldet

Første 3 kampe: 
23/9 - Rungsted (hjemme) 
27/9 - Rødovre (ude)
30/9 - Herlev (hjemme)

Forventning: Nr. 1 i grundspillet

I mine øjne har Herning en næsten komplet trup til den kommende sæson. De har en ganske solid målmand i Simon Nielsen, mens Mathias Andersen er en habil backup.

Herning har jo haft en tendens til at udvikle gode målmænd, hvilket man kan se med bl.a. Frederik Andersen (Toronto Maple Leafs, NHL), George Sørensen (Frederikshavn, sidste sæson) samt Mathias Seldrup (Esbjerg denne sæson).

Defensiven har været ramt af nogle skader og mangler i preseason, men den er meget bundsolid og ser ikke ud til at lukke mange mål ind.


Offensiven ser meget bred ud, og der er flere spillere, der kan lave målene for Herning i denne sæson. Der har været flere spillere, der har haft muligheden for at score målene.

Sidste sæson
Som altid kan man ikke afskrive Herning, når det kommer til at spille om medaljer. Truppen så ikke stærk ud, men Mario Simioni fik det optimale ud af det materiale, som han havde til rådighed.

Herning sendte først Odense ud i kvartfinalen efter et drama med overtid i den afgørende kampe, så blev det Frederikshavn, der blev sendt ud efter 7 kampe, og sidste sejr kom på udebane. I finalen havde man ikke mange kræfter tilbage, og man fik Esbjerg ud i 6 kampe, før man måtte give fortabt i overtid.

Vigtigste transfers
Jordan George, 26-årig amerikansk forward, der kom til klubben fra Norge. Han kom med et godt skøjteløb, og han havde også et godt blik for spillet samt målet. Det blev til samlet 24 mål i 40 grundspilskampe samt 8 mål i 18 slutspilskampe.

Joachim Linnet, 23-årig dansk forward, der fik sit store gennembrud i dansk ishockey sidste sæson. Han fik en del mere ansvar end normalt, hvor han voksede med opgaven sæsonen igennem. 27 point i 45 kampe blev det til, hvilket var hans bedste sæson nogensinde i dansk ishockey.

Nicolas Ritz, 24- årig fransk forward, der er kommet til Herning denne sæson. Ritz er en offensiv stærk forward, der også arbejder rigtig godt i det defensive arbejde. Han spillede for en af de dårligste norske klubber, men gjorde en rigtig god profil.

Nøglespillere
Simon Nielsen, 29-årig dansk målmand. Han kom hjem til Herning efter at have været en del rundt i Europa. Han kom hjem og overtog pladsen som målmand i Herning, hvor han sikrede Herning en finaleplads med en del store redninger i løbet af sæsonen og slutspillet.

Daniel K. Nielsen, 35-årig danske back, der er supervigtig for Herning, da han arbejder rigtig godt i begge ender af isen. Han lukker godt ned for modstanderne, når de er ved at komme til chancer, og i powerplay er hans deres general, der fordeler pucken fra blueline, men han kan også sagtens sende et godt slagskud afsted.

Todd Björkstrand, 53-årig amerikansk cheftræner. Han er en legende i Herning, og klubben ved, hvad de får med ham, og han ved, hvad kan forlange i Herning. Han er kommet ”hjem” efter et par sæsoner i EBEL (Østrig), hvor det dog ikke blev til den store succes, og blev fritstillet i oktober måned.

Hold øje med
Daniel Nielsen, 18-årig dansk forward. Ej at forveksle med navnebroderen, Daniel K. Nielsen, så er denne Daniel forward. Han arbejder godt for holdet, og han giver sig altid 100% i hele kampen, når han er på isen. Sidste sæson fik han en del istid, og det blev også til 5 assists i løbet af sæsonen, men ingen mål. Det bliver svært med istid denne sæson, men arbejder han stenhårdt, så vil han få nogle chancer.

Oddstanker - Herning Blue Fox

Herning er mine favoritter til guldet denne sæson. Jeg synes, at de har en helstøbt trup med alle de ting, der skal til for at vinde guldet. Med Todd tilbage i boksen, så har de også fået en snu ræv, der ved, hvad der skal til for at vinde guldet.

Det bliver sandsynligvis en rimelig tæt sæson, hvor jeg ligger omkring de 25% for midtjysk guld. Hos 888sport* kunne man en overgang få odds 5, hvilket var fremragende. Nu er oddset nede omkring de 4, hvilket lige er på grænsen til værdi.

Med et Herninghold, der altid har fokus på defensiven, skal man kigge mod målfattige kampe, indtil bookmakerne får justeret. Med Todd i boksen så vinder man hellere 1-0 til 7-6.