Expekt * .com arrangerede i weekenden for første gang DM i poker for studerende, og med deltagere fra skoler og universiteter fra hele landet blev turneringen en stor succés!

Hver tirsdag og torsdag aften i løbet af den seneste måned har studerende fra hele landet gratis kunne deltage i DM for studerende (online), og det er der over 1000 studerende som har benyttet sig af. Man kunne på den måde kvalificere sig til finalestævnet, som fandt sted lørdag d. 15. oktober – naturligvis i ”Studiestræde” på den hyggelige café Cox.

Geografisk var det heldigvis lykkedes at samle et meget bredt felt, som spændte lige fra Jan fra nordjyske Hadsund til Thomas fra sønderjyske Ribe, over Odense, Birkerød og København.
Førstepræmien i turneringen var et legat på 10.000 kr., og desuden bidrog Sterling med flybilletter til en valgfri destination, EA SPORTS sørgede for flotte computerspil mens Sharp leverede lækre fladskærme og mp3-afspillere.

Expekt * .com havde sørget for pokerborde, dealere osv., og finalen blev naturligvis spillet med Expekt * .com jetoner og spillekort. De 42 spillere levede sig ind i spillet og atmosfæren med en entusiasme, som ikke lod de ”rigtige” pokerstjerner noget efter, og var stemningen lidt nervøs og anspændt i starten, forsvandt nerverne dog hurtigt i takt med at de respektive finalister røg ud af turneringen.
Fra Århus Universitet havde ”Nyhedstjenesten” sendt en journalist som opmærksomt fulgte de 6 deltagere fra Universitet, og ligeledes fra Århus fulgte ”Commerciel” (bladet fra byens Handelshøjskole) sine tre ”lokale” deltagere.

Finalebordet skulle vise sig at gemme på flere overraskelser: 26-årige Mads Panny Petersen fra Århus startede med mindst jetoner i finalen, men lige pludselig var han chip leader og skulle blot besejre yderligere to spillere, primært gennem dygtigt spil krydret med held i de afgørende situationer. Nicki Dalgaard, ligeledes fra Århus, fik en flot 3. plads og vandt flybilletter med Sterling, og så var der lagt op til en spændende head-to-head dyst mellem Mads Panny og 29-årige Thomas Lindbjerg fra København.
Mads førte med 2/3 af jetonerne mod Thomas' 1/3, men et sats fra Mads endte uheldigt, og Thomas fik pludselig overtaget. Dette slap han ikke igen, og Thomas Lindbjerg, som læser på Handelshøjskolen i København, kunne fortjent kåres til vinder af DM for studerende 2005 og modtage en check på 10.000 kr.

Alle var enige om at arrangementet både pokermæssigt og socialt havde været en stor succés, og Expekt * .com er derfor allerede nu i gang med at planlægge næste års turnering. Planen er at gøre turneringen endnu større med endnu større præmier – samt at afholde næste års finale i det jyske, da over halvdelen af finalens 42 deltagere var fra Jylland!