Europa-gruppespillet er overstået, og det betyder at også Medieligaen er klar til de afgørende runder. Men hvem har været skarpest? Få overblikket her...

Igennem hele det europæiske gruppespil har 32 mediefolk - herunder også Team BetXpert - kæmpet på livet løs i Unibet* Medieligaen 2016/17. 

Læs mere om Medieligaen på dens underside.

Anders Sigdal blev den person, der hentede det største overskud hjem. Han endte med 2.816 units i overskud, hvilket resulterede i 15 point. Faktisk var det hans konkurrent fra gruppe D - Flemming Toft - der hentede næstflest units med 1.727. Det var nok til andenpladsen i gruppen.

I den modsatte ende har man Team Liga P3, der sluttede af med tre point og et underskud på 2.233 units. 

I og med det handlede om at samle point - og ikke balance - er det måske ikke så underligt, at nogle formåede at gå videre skønt et minus på balancen. Emil B. Klintorp formåede at samle 10 point, trods et balanceoverskud på 501 units.

Følgende er videre: Morten Crone, Tina Müller, Mikkel Nøhr, Arnela Muminovic, Leif Rasmussen, Emil B. Klintorp, Anders Sigdal, Flemming Toft, Søren Sorgenfri, Andreas Kraul, Jan Schouby, Jesper Simo, Rasmus Dam Nielsen, Søren-Mikael Hansen, Jimmy Bøjgaard og Team BetXpert.

Jep, Team BetXpert gik videre fra gruppe G, som Jydske Vestkystens Jacob Ravn omtalte som 'Dødens Gruppe'. Det blev til 15 point og et balanceoverskud på 934,5 units.

Sådan er formatet

Formatet er ret simpelt: 32 mediefolk er blevet placeret i otte forskelloge grupper, akkurat som det kendes fra Champions League. Har har de fire personer i hver gruppe mødt hinanden på skift i seks runder.

Til hver runde har man fået 500 units, der skulle placeres på én eller to kampe. Vinderen af hver kamp, er den der har flest units, når runden er overstået. En sejr gav tre point, mens en pointdeling gav ét point - akkurat som i virkelighedens kampe.

Gruppespillet er nu overstået, og i foråret venter knockoutkampene, hvor det er vind eller forsvind.