Den 15. juni er Valdemarsdag - Dannebrogs fødselsdag! Meget passende, derfor, at vi kan hejse flaget i anledning af næstsidste spillerunde i SAS Ligaen. Og heldigvis er der masser af spænding på drengen, selv om Brøndby HAR taget mesterskabet!

Hvem skal nemlig have sølv, hvem skal have bronze - og hvem skal have den resterende UEFA Cup-plads...? (Royal League-billetterne, som går til de fire bedst placerede, er derimod så godt som uddelt - Esbjerg har dog stadig en lille mulighed).

Danmark har i år tre UEFA-pladser. Én går til FC Midtjylland via finalepladsen i pokalturneringen (pokalvinder Brøndby vil naturligvis hellere spille Champions League...), en anden plads - en ekstra tildelt af UEFA via fairplay-ordningen - går efter al sandsynlighed til Esbjerg. Så er der den sidste plads, som skal tildeles via ligaplaceringen.

Lige nu ligger FCK til at snuppe den og sølvet, københavnerne ligger nemlig på andenpladsen, 2 point foran FCM og 3 foran AaB. Hvad UEFA-pladsen angår, er det ligegyldigt for FCK og AaB, om FCM tager andenpladsen, eftersom UEFA-billetten så går til ligaens nr 3. Men medaljer er bestemt også vigtige!

Lige præcis AaB og FCK mødes onsdag aften (kl. 19) i Aalborg i en meget vigtig kamp. FCK vil vinde for at sikre sig sølvet (men kan også bruge uafgjort, da man i sidste runde møder nedrykkede Herfølge - mens FCM og AaB støder ind i hinanden), mens AaB skal vinde for at indhente københavnerne. FCM skal til Esbjerg, hvilket - selv om esbjergenserne skal spille fair for at beholde UEFA-billetten og alligevel næppe kan nå op på en Royal League-plads - ikke ligefrem er en nem kamp.

På BetXperts SAS Liga-side finder du analyser og tip til onsdagens kampe: http://www.betxpert.com/ekspert/dan/

Andre onsdags-tip


Hold også øje med onsdagens øvrige begivenheder. Håndboldekspert Carsten Iversen har således fundet en rigtig fin fidus i en kamp mellem Israel og Frankrig: http://www.betxpert.com/ekspert/hb/#48537

Og fra de 1000 saunaers land melder Steen Jessen ind med et par friske finske fiduser: http://www.betxpert.com/ekspert/fin/

Et overblik over alle analyser fås på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp