Sponsoreret indhold fra Betsafe

Interessen for at spille på kampen mellem Floyd Mayweather og Connor McGregor er enorm. Hos Betsafe er omsætningen allerede på højde med Champions League-finalen.

Man kan ikke beskylde arrangørerne af show-kampen mellem Floyd Mayweather Jr. og Connor McGregor for at have små armbevægelser. Kampen får alt, hvad den kan trække i mediemøllen. At der imidlertid også er reel interesse for begivenheden, kan spilleselskabet Betsafe skriver under på. Her ligger omsætningen på kampen oppe i samme niveau som Champions League-finalen i fodbold.

Interessen for at spille på kampen mellem Floyd Mayweather og Connor McGregor er enorm. Hos Betsafe er omsætningen allerede på højde med Champions League-finalen.

”Vi var selvfølgelig godt klar over, at der ville blive tale om en stor mediebegivenhed. Men at der er så stor interesse for at spille på kampen, kommer faktisk lidt bag på os. Vi ligger allerede på niveau med omsætningen for Champions League-finalen, og der er stadig to dage til kampen”, siger Betsafe pressechef Thomas Holm.

Kigger man på, hvordan indskuddene fordeler sig, så er der størst tro på storfavoritten Mayweather. Cirka 76 procent af indskuddene er lagt på amerikaneren, mens 22 procent er lagt på den irske MMA-fighter Connor McGregor. De resterende to procent er lagt på uafgjort til odds 40.

”Indskuddene fordeler sig faktisk nøjagtigt, som vi selv vurderer kampen chancemæssigt, og det er jo ganske pudsigt. Derfor har vi heller ikke været ude at justere oddsene nævneværdigt. Vi mener grundlæggende ikke, at der er tale om en jævnbyrdig kamp, og det er vores kunder generelt enige i”, konstaterer Thomas Holm.

Kampen mellem Mayweather og McGregor finder sted natten til søndag i Nevada.

Floyd Mayweather Jr. – Conor McGregor            1                      X                      2                                                                                     1,26                 40                    4,25

Hvordan afgøres kampen?

Floyd Mayweather vinder på point                                                                             3,75

Floyd Mayweather vinder på knock out, teknisk knock out eller diskvalifikation      1,83

Kampen ender uafgjort                                                                                               41

Conor McGregor vinder på point                                                                                29

Conor McGregor vinder på knock out, teknisk knock out eller diskvalifikation        4,33

Bliver der gennemført en revanche-kamp inden for 12 måneder?

JA        4,00