1276 spillere var onsdag d. 1. februar bænket foran deres respektive computere for at spille om de $500.000, som var udloddet i De Åbne Svenske Mesterskaber i online poker på Expekt*.com.

De første finalister havde allerede kvalificeret sig til SM-finalen i midten af 2005, og SM-finalen var derfor en begivenhed, mange pokerspillere havde set frem til med stor forventning – ikke mindst fordi den første finale den 15. december 2005 måtte aflyses grundet tekniske problemer.
- ”Vi var naturligvis spændte på afviklingen af turneringen”, udtaler talsmand Per Heide fra Expekt*.com. ”Men alle bekymringer viste sig heldigvis ubegrundede, og turneringen blev afviklet helt perfekt, så det er dejligt at konstatere, at vi nu er tilbage med fuld styrke på pokerfronten”, fortsætter Per Heide.

Efter mere end 8 timers spil kunne Mattias Fagerlund, en kun 20-årig lærerstuderende fra Kalmar, række hænderne i vejret som Svensk Mester anno 2005/06 – næsten 750.000 kr. rigere. ”Det var næsten ikke til at fatte at jeg vandt, for jeg var så opslugt af spillet”, udtalte den unge svensker (der i øvrigt drømmer om at blive poker-prof) i minutterne efter sin sejr.

Bedste danske spiller blev ”Jesper P.”, som med en flot 8. plads kunne sætte godt 70.000 kr. ind på sin konto.

- ”Det er dejligt at kunne starte året med en stor vellykket pokerturnering, ikke mindst i lyset af de tekniske problemer, vi tidligere har haft”, fortsætter Per Heide fra Expekt*.com – ”Og vi glæder os til at tilbyde vores mange kunder masser af store turneringer og spændende kampagner i løbet af 2006”, slutter han.