Denne onsdag er begavet med en række kampe fra Bundesligaen og Premier League. Og dertil kommer pokalfodbold fra England, Frankrig og Italien. Resultatet er naturligvis en bunke ekspertanalyser og tilhørende spilforslag.

Tjek bl.a. ind på den tyske side og bliv bombarderet med informations-tunge tekster fra vores germanere der i dagens anledning er vældigt krydsglade. Ud af fire analyser, er de tre udmundet i et spil på uafgjort.

I England gælder det - ud over Premier League, hvor Mancheter United og Chelsea skal i kamp mod formodet svagere hold - et semifinale-returopgør i ligacuppen, mellem Arsenal og Tottenham, de gamle ærkefjender fra Nord-London. Den første kamp, på White Hart Lane, endte 2-2 efter en hæsblæsende Spurs-start og en flot Gunners-slutspurt. Retur-slaget står på Emirates Stadium, Arsenals nye hjemmebane, hvor holdet endnu ikke har smagt nederlagets bitre smag. Sker det mon mod dét hold, man aller nødigst vil tabe mod?

I Frankrig er der pokalbrag mellem Marseille og Lyon. Her favoriserer bookmakerne - rutinemæssigt - mesterholdet, selv om hjemmeholdet ser ud til at være i bedre form og i modsætning til Lyon ikke har skadesproblemer.

Se oversigten over dagens analyser på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp