Sponsoreret indhold fra Betsafe

Peyton Manning er tre touchdowns fra at slå Brett Favres rekord for flest kastede touchdowns i karrieren. Betsafe tror, at Denver-quarterbacken snupper rekorden allerede i næste kamp mod San Francisco 49'ers.

Der findes snart ikke den quarterback-rekord i NFL, som Peyton Manning ikke ejer. En af de få milepæle, som Denver-quarterbacken mangler på cv'et, er dog rekorden for flest kastede touchdowns i karrieren. I øjeblikket indehaves den af legendariske Brett Favre, der nåede at kaste 508 touchdowns, inden han trak sig tilbage som 41-årig.

I sidste weekends kamp mod New York Jets kastede Manning imidlertid touchdown nummer 506, og dermed er det blot et spørgsmål om tid, før han passerer Favre. Hos Betsafe forventer man, at Manning napper rekorden i den kommende kamp mod San Francisco 49'ers. Det vil kræve, at han kaster minimum tre touchdowns.

"San Francisco 49'ers spiller fremragende forsvar, men det gjorde New York Jets også i sidste weekend, og det forhindrede ikke Manning i at kaste touchdowns efter behag. Herudover bliver kampen mod 49'ers sendt på Monday Night Football, hvilket garanterer enorme seertal. Vi tror ikke, Manning vil forpasse lejligheden til at slå rekorden på sportens største scene", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Slår Peyton Manning NFL Career Passing Touchdown rekorden (509TDs) denne uge mod 49'ers?
Ja: odds 1,45

Nej: odds 2,60


Find spillet hos Betsafe under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Player Specials