"I don´t like Mondays," sang Bob Geldorf og de andre Boomtown-rotter. Og de havde sgu en pointe. Det er en ældgammel sandhed, at man skal tage sig i agt om mandagen, hvor en ny arbejdsuge lægger sig tungt oven på den weekend-dvaske arbejdsbi. For spilleren ligger faren i at dagens spiludbud er magert og kvalitetssvagt - efter weekendens overflod.

Man bør nok klappe hesten og overveje, om man overhovedet skal spille sådan en dag.

Omvendt skal man heller ikke holde sig tilbage, BARE fordi det er mandag - HVIS der nu er guf på bordet...

Og det synes der faktisk at være i dag. Ikke meget, men det er der. Og førnævnte hest kan sammen med klappet få lidt sød havre at spise.

Bemærk, at de følgende tip er underhunde-forslag. Sats på overraskelser. Det kan meget vel være, at de går galt. Men oddsene er fine i forhold til chancen.

Tennis-tip fra Delray Beach

Fra tennisfronten har Kristian Hansen kig på en ung knøs fra Bahamas: Ryan Sweeting. I første runde af ATP-turneringen i Delray Beach, Florida, møder han den rutinerede Michael Russel, der spillede fint og pressede Leyton Hewitt i Australian Open. Russel er naturligvis favorit mod Sweeting, men et par faktorer gør underhunden til et fint spil hér: Oddset er flot, fordi Russel har en lang rejse i benene (mens Sweeting bor i Fort Lauderdale og dermed har hjemmebane) - og ikke altid har det godt mod aggressive spillere. Og unge Sweeting er, trods det tilforladelige navn, en høj spiller der slår hårdt, i serven og med forhånden. Læs analysen (spilstop kl. 17): http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

Opdatering: NB. Kampen er blevet udsat til tirsdag. Det vil naturligvis gøre spillet mindre godt, da Russel så har mere tid til at komme til hægterne efter sin rejse.

Fransk fodbold

Kl. 20:30 er der fransk andendivisionsfodbold på programmet. Le Havre, nr 4, tager imod Guingamp, nr 17. Altså subtop mod et hold, der svæver lige over bunden. Og naturligvis er Le Havre favorit, ja, holdet er endda sandsynlig vinder. Men oddset er hjemmesejr er ikke højt nok, hvorimod krydset er et valuebet. Læs hvorfor: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/#59801