Spanien, Italien, Belgien og Zlatan. Det helt tunge skyts bliver rullet frem denne mandag, hvor flere af turneringens største hold tjekker ind...

Flere store hold tjekker ind i EM-turneringen mandag. Spanien indleder deres titelforsvar, mens Zlatan også indtræder i turneringen.

Men den kamp flest ser frem til er muligvis dagens sene kamp, hvor de meget hypede belgiere skal testes mod de bundrutinerede italienske stjerner. 

Vi har analyser ude til alle kampene, så her får du mandagens helt store overblik.

Kl. 15:00: Tjekkiet - Spanien (TV2)

En af turneringsfavoritterne indtræder i turneringen i den tidlige mandagskamp. Spanien er klar til at byde offensive Tjekkiet op til dans, og her har Jesper Sørensen et tip på, at Alvaro Morata scorer i løbet af kampen. I analysen fremhæves flere punkter, der gør en Morata-scoring sandsynlig, blandt andet:

  • Tjekkiet er et meget offensivt hold, der lukkede mange mål ind i kvalifikationen. Deres backs er ofte meget langt med fremme, og det åbner for den spanske offensiv.
  • Nøglen for Spanien i denne turnering er sandsynligvis at få gang i deres angriber, og Morata er klar til at jagte gennembrudet. 

Kl. 18:00: Irland - Sverige (TV2)

Frank Pilantra har kigget Irland og Sverige i sømmene. Mange har med længsel set frem til at Zlatan Ibrahimovic skal træde ind i turneringen, og for begge hold er dette en nøglekamp, der bare skal vindes - for i næste runde venter enten Italien eller Belgien. Frank tipper et tæt opgør, der måske kan falde ud med en snæver sejr til Zlatan og co. Et par hovedpunkter: 

  • Sverige går sjældent målamok: De spiller som oftest tætte og målfattige kampe - trods Zlatans farlighed. 
  • Irland har måske ikke profiler som Zlatan Ibrahimovic, men de har et solidt mandskab, der satser på den kollektive styrke.

Kl. 21:00: Belgien - Italien (TV2)

Det er også Frank, der har kigget på Belgien mod Italien, og selvom det af forsiden blot ligner et infotip, så går Frank Pilantra i dybden med kampen - og leverer også et spilforslag inde i analysen. I info-analysen skriver han blandt andet:

  • Italien mangler de offensive profiler, der for alvor kan drille Belgiens forsvar. Det virker modsat til, at Belgien har et solidt hold over hele linjen.
  • Trods manglende offensive profiler, gik Italien ubesejret igennem EM-kvalifikationen. Det skyldtes en betondefensiv. 

Husk forumkonkurrencen til kampen.

Bonusser og tilbud

Hos Danske Spil* får du penge retur på alle tabte ciffertips, hvis kampen ender 0-0. Det tilbud gælder i alle gruppers første kampe.