I samarbejde med Tipico leverer BetXpert en stribe forumkonkurrencer til EM. Den første er nu klar: Giv dit bud på mandagens opgør mellem Belgien - Italien og vind 200 kr. til Tipico

EM er startet, og vi skal have en masse lir i vores forum. Sammen med Tipico vil BetXpert derfor lave en stribe forumkonkurrencer, som er helt gratis at deltage i.

Vi begynder med mandagens sene opgør i gruppe E. Der er tale om det tidlige nøgleopgør mellem Belgien og Italien. To hold der meget vel skal slås om førstepladsen i gruppen.

Kom med dit ciffertip (og bud på første målscorer) som kommentar nedenfor og deltag i konkurrencen om en bonus på 200 kroner til Tipico.


Sådan deltager du

Før Belgien - Italien skal du i tråden til denne artikel give dit bud på ciffertip i kampen samt et bud på første målscorer. Bemærk at Belgien står som hjemmehold.

Svar-eksempel:

4-1 (Hazard)

Deadline

13. kl. 20:59

Regler

Hver BetXpert-bruger må komme med eet bud.

Præmien går som udgangspunkt til en deltager med rigtigt ciffertip. Hvis flere rammer rigtigt, fungerer første målscorer-tippet som tiebreaker. Hvis stadig lige, trækkes lod. Hvis ingen rammer de rigtige cifre, kigges på om der er en deltager med rigtigt første målscorerbud. Hvis flere, trækkes lod. Hvis ingen rammer hverken cifre eller første målscorer, trækkes lod blandt alle.

Bemærk: Man kan vælge "selvmål" som første målscorer-bud. Selvmål tæller som selvmål, ikke som mål af den pågældende spiller.

Vinderen findes efter kampen og meldes i tråden. Vinderen kontaktes via PM (privatbesked hos BetXpert.) Har man vundet, så hold godt øje. Kommer der ikke nogen PM, så tjek eventuelt spamfiltret.


Præmie

Bonus på 200 kroner til Tipico. Bonussen skal gennemspilles tre gange til odds 1,5.

Mandag 13. juni kl. 21 på TV2. Se også BetXperts analyse her

Belgien Uafgjort Italien
2,5  3,1  3,1 
Tipico
Tipico Tipico