På sådan en stille mandag, kilet ind imellem en dobbeltrunde med fuld landsholds-aktivitet over hele verden, kan det være et antiklimaks at lade blikket glide ned over listen med dagens kampe, hvor det er navne som Tours, Woking og Rimini der toner frem.

Men lad dig ikke narre. Det er ofte netop i de mere "perifære" ligaer og sportsgrene man kan fange bookmakerne på det forkerte ben, til forskel fra fx. en landskamp, hvor enhver tænkelig - og utænkelig - information om trupper og spillere bliver ført til protokols af alle medier.

At fange bookmakerne på det forkerte ben er jo dét vi ynder her på BetXpert - uanset om det er i den 5. bedste engelske række eller om det er i en landskamp på højeste niveau. Og på denne "stille" mandag var det vores ekspert udi de lavere engelske fodboldrækker, Anders Jørgensen, der fældede et par bookmakere:

Anders havde taget sigte på kampen i Conference League mellem Woking og Cambridge. Tilmed med to spil; ét på under 2,5 mål og ét på halvleg/fuldtid kombinationen X/2.

Kampen bød kun på ét enkelt mål, og da det faldt i 2. halvleg og var til Cambridge, kunne Anders sætte flueben ud for begge spil, til hhv. odds 1,80 og 4,66.

Et godt - og tiltrængt - moralsk boost til Anders, efter en marts måned hvor resultaterne i League 1 og League 2 ikke har artet sig helt for ham, men med dagens høst, er hans status for marts med ét vendt fra underskud til overskud.

Også pletskud på V5
Og for lige at fuldføre beretningen om at mandage bestemt ikke behøver være kedelige, så ramte vores travekspert, Thomas Jørgensen, også plet med hans forslag til dagens V5 fra Skive Trav (udlagt som info-analyse). For dem der spillede Thomas' forslag, var der gevinst på knap 1.500 kr. for en indsats på 576 kr.