Søndag mødes Manchester United og Arsenal i Premier League. BetXpert har fundet de bedste odds til opgøret. Se dem her i vores optakt, hvor du desuden også finder trupnyt og bud på startopstillinger. 

Hverken Manchester United eller Arsenal har fået den bedste start på Premier League-sæsonen. ”De Røde Djævle” er at finde på 15.-pladsen, mens ”The Gunners” inden weekendens kampe er placeret som nummer 11. 

Det får begge hold nu rigelig med mulighed for at pynte lidt på. De tørner nemlig sammen på Old Trafford på søndag klokken 17.30. Du kan følge opgøret på Xee og Viaplay. 

Pilen ser ud til at pege lidt i hver sin retning for de to hold. Ole Gunnar Solskjærs mandskab fik en skidt start på sæsonen, men har nu vundet tre ud af deres seneste fire kampe, når vi tager Champions League med. Arsenal lagde flot fra land med to sejre i de første to kampe i Premier League, men siden da er det blevet til tre nederlag samt en hjemmesejr over Sheffield United. 

De bedste odds til Manchester United – Arsenal

Herunder har vi oplistet de bedste odds til weekendens store Premier League-brag mellem Manchester United og Arsenal. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 2,10
Uafgjort 3,75
Arsenal 3,60
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,77
Under 2,5 mål 2,18
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej 2,30
Hvor mange hjørnespark kommer der? Højeste odds Bookmaker
Over 10,5 hjørnespark 1,91
Under 10,5 hjørnespark 1,90
Målscorer- og specialspil Højeste odds Bookmaker
Marcus Rashford scorer 2,87
Marcus Rashford scorer fra en position udenfor feltet 18,00
Rashford scorer med venstre fod 15,00
Edinson Cavani scorer 2,65
Edinson Cavani scorer på hovedstød 12,00
Bruno Fernandes scorer 2,97
Bruno Fernandes scorer og laver assist 10,00
Pierre-Emerick Aubameyang scorer 2,60
Pierre-Emerick Aubameyang scorer og laver assist 28,00
Pierre-Emerick Aubameyang laver en assist 11,00
Alexandre Lacazette scorer 3,15
Alexandre Lacazette scorer i anden halvleg 6,50
Alexandre Lacazette scorer på hovedstød 21,00
Bukayo Saka scorer 7,50
Bukayo Saka laver en assist 6,00

OBS: Odds er fra torsdag den 29. oktober klokken 14.05.

Spil på Manchester Utd - Arsenal hos Onsidebetting

Manchester United
Klubben, der vandt 13 engelske mesterskaber under den legendariske manager Sir Alex Ferguson, har igen i år problemer med at leve op til fordums styrke. Spillet og resultaterne er ustabile. 

Sidste sæsons Premier League blev sluttet af med 14 kampe i streg uden nederlag, hvilket selvfølgelig er stabilt nok i sig selv. Den tendens fik holdet dog hurtigt lavet om på i den nye sæson, hvor det blev til nederlag i to af de første tre kampe. I premieren blev det til 1-3 hjemme mod Crystal Palace, og i den efterfølgende hjemmekamp blev det til en 1-6-massakre mod Tottenham. 

Siden da er det imidlertid gået fremad for storklubben. Newcastle er blevet besejret med 4-1, Paris Saint-Germain med 2-1, 0-0 mod Chelsea og senest en 5-0-sejr over RB Leipzig. Næsten lutter gode resultater, som bestemt må give noget selvtillid til United-truppen. 

Til kampen mod Red Bull-holdet stillede Ole Gunnar endda med et lidt alternativt hold. Mest bemærkelsesværdigt var nok, at hverken Marcus Rashford eller Bruno Fernandes startede inde. De skulle imidlertid begge vise sig at få stor betydning for kampens udfald, da de blev skiftet ind efter lidt over en times spil. Rashford scorede hattrick, og Fernandes var manden bag oplægget til den vigtige 2-0-scoring. 

Nu handler det for Manchester United om at bevare kontinuiteten – en kontinuitet, som de viste i sidste sæson, at de bestrider. 

Holdet fra Old Trafford må til denne kamp blandt andre undvære angriberen Anthony Martial. Dette kan meget vel kan give Edinson Cavani sin startdebut for klubben. 

ARSENAL
Hvilken start på sæsonen for Arsenal. 3-0 ude mod oprykkerne fra Fulham og 2-1 hjemme mod West Ham. Ok, det er ikke Premier Leagues to største hold, men det er to Londonkonkurrenter. Hertil kommer, at der i dagens Premier League ikke er mange nemme kampe tilbage. Det er altid flot at vinde i Englands bedste fodboldrække, omend nogle skalpe naturligvis er større end andre. 

Desværre for Mikel og Arteta og hans disciple har de ikke kunnet holde momentum. Først blev det til et 1-3-nederlag ude mod Liverpool, så vandt man ganske vist med 2-1 hjemme mod Sheffield United for herefter at tabe mod Manchester City og Leicester. 

Det skal retfærdigvis med i ligningen, at de tre nederlag var mod gode modstandere. Alligevel danner der sig måske et mønster over, at Arsenal ikke helt er, hvor de gerne vil være, når de møder de lidt bedre hold. 

Én af nøglerne til for alvor at få vendt skuden må være at få anføreren Pierre-Emerick Aubameyang i gang rent målmæssigt. Gaboneseren har spillet 90 minutter i alle seks Premier League-kampe, og det er hidtil kun blevet til ét mål. Det faldt i sæsonpremieren ude mod Fulham. Angriberen burde med sine 31 år være noget nær på toppen af sin karriere lige nu, hvorfor ét mål i seks kampe ikke kan være tilfredsstillende. 

Bemærk, at Arsenal spiller hjemme mod Dundalk i Europa League i aften. Det må dog stærkt forventes, at Mikel Arteta stiller med et alternativt hold til den kamp. 

Trupnyt og forventede startopstillinger:

Manchester United må undvære Alex Telles, som er blevet testet positiv for corona. Herudover sidder Phil Jones, Jesse Lingard og Eric Bailly alle ude med skader. Slutteligt er holdet uden Anthony Martial, som har karantæne. 

Arsenal må se bort fra Gabriel Martinelli, Rob Holding, Pablo Marí, Mesut Özil og Calum Chambers. David Luiz er tvivlsom, efter han fik en skade mod Leicester. 

Bud på startopstillinger:

Manchester United (4-2-3-1):
de Gea; Shaw, Lindelöf, Maguire, Wan-Bissaka; McTominay, Fred; Rashford, Fernandes, Greenwood; Cavani

Arsenal (3-4-3):
Leno; Luiz, Gabriel, Mustafi; Tierney, Ceballos, Thomas, Bellerín; Saka, Lacazette, Aubameyang