Søndagens Premier League-opgør mellem Tottenham Hotspur og Chelsea var et storbrag. Dels fordi det var et lokalderby (Nord- mod Central-London), dels fordi det var en topkamp (nr 5 mod nr 3) mellem to storklubber.

Men mandagens opgør mellem Manchester United og Arsenal (kl 21. TV) er faktisk endnu større.

En lokalkamp er det ikke; til gengæld er det Nord- mod Syd-England. Og så er det i endnu højere grad en TOPKAMP - det er nemlig en dyst mellem de to højestplacerede klubber i denne sæsons Premier League.

(På papiret er Manchester City på andenpladsen efter lørdagens sejr over West Ham. City kom dermed op på 32 point, á point med Arsenal og 1 point foran United. Men City har spillet 17 kampe, United kun 15 og Arsenal 16).

BetXperts tip til United-Arsenal

Her på BetXpert vovede vi os ud i et højoddset (3,45) krydsspil på Londonderbyet, og det gik hjem (trods et nervepirrende straffespark til Chelsea et par minutter før tid) med 1-1.

Vi prøver lykken igen i United-Arsenal. Også her forventer vi en tæt kamp mellem to klassemandskaber. Bevares, med hjemmeholdet som favorit, men med de teknisk fremragende Gunners som et hold der kan byde De Røde Djævle op til dans, selv på Old Trafford.

Læs Nicolaj Stages analyse (tip: X)

Tip til Valencia-Osasuna

Bemærk også Martin Knudsens analyse af (og tip til) Primera-kampen mellem Valencia og Osasuna (kl 21. TV).

Se analysen

Håndbold-EM: Danmark-Rusland

Mandagen byder også på Danmarks mellemrundekamp mod de stærke russere ved håndbold-EM. Vores eksperter har selvfølgelig analyseret kampen (kl 20:45. TV) - og har følgende tips ude:

Danmark - Rusland: 2

Danmark - Rusland: Anna Kochetova Over 3,5 mål