BetXperts samarbejdspartner feltet.dk har fået den såkaldte mini-licens og afholder managerspil under Touren med  præmier for over 80.000 kr...

Feltet.dk, der siden april har leveret cykelanalyser og -tips her på BetXpert og har fire analyser ude til Tour de France der starter på lørdag, vil over de kommende uger afholde et stort managerspil på sin egen side.

feltet.dk har modtaget en såkaldte mini-licens - en licenstilladelse for ét år med indtægsmæssige restriktioner, som er vurderet oplagt til firmaer, der ønsker at afholde netop managerspil - og har søsat et stor Tour de France-managerspil med præmier til de 50 bedste.

Førstepræmien er "En efterårsdag i helvede" - en rejse for to fra den 24.-26. september arrangeret af mosquito.dk og TV2 Sporten, hvor man i selskab med Dennis Ritter og Rolf Sørensen vil tage turen til Frankrig og bl.a. får mulighed for at køre op ad "danskerbjerget", Montée de la Toussuire, den afgørende stigning på 11. etape i årets Tour, og et bjerg hvor både Michael Rasmussen (Touren, 2006) og Chris Anker Sørensen (Dauphiné Liberé, 2008) har vundet.

Andenpræmien er en Ridley Orion Team Replica racercykel til en værdi af 18.999 kr.

I managerspillet sætter man et hold på ni ryttere, dog max. tre fra samme Tour-hold, og den 30. juni kl. 14, når Touren indledes, låses holdet, og der er således ikke mulighed for at bytte ud på holdet undervejs.

Det koster 59 kr. pr. hold man tilmelder - og man kan have så mange hold man ønsker.

Læs om managerspillet og se regler, præmier ol. her: http://www.feltet.dk/manager/tour_de_france_2012/