I BetXperts optakt til Man United – Liverpool finder du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. 

Her får du optakten til det udskudte opgør mellem Manchester United og Liverpool, som mødes torsdag aften. Hjemmeholdet spillede så sent som i aftes, hvor de stillede reservepræget op mod Leicester. Dermed er der kun cirka 48 timer imellem Uniteds to kampe.

Liverpool har omvendt haft fem dages hvile, når dette opgør fløjtes i gang torsdag aften. 

Manchester United – Liverpool: odds på Premier League-opgøret

Her får du markedets bedste odds på Manchester United – Liverpool. Opgøret spilles torsdag aften klokken 21.15 og kan følges på Xee og Viaplay. 

Odds på Manchester United - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
Manchester United 3,00
Uafgjort 3,80
Liverpool 2,43
Asian-odds på Manchester United - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Manchester United (Asian 0) 2,19
Liverpool (Asian 0) 1,77
Over/under odds til Manchester United - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,24
Over 3,5 mål 2,80
Under 3,5 mål 1,50
Begge hold scorer-odds til Manchester United - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Ja 1,62
Nej 2,40
Målscorerodds (Manchester United) Højeste odds Bookmaker
Edinson Cavani scorer 2,90
Bruno Fernandes scorer 3,05
Marcus Rashford scorer 3,70
Mason Greenwood scorer 3,70
Paul Pogba scorer 6,50
Målscorerodds (Liverpool) Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,38
Sadio Mané scorer 3,45
Roberto Firmino scorer 4,40
Trent Alexander-Arnold scorer 12,00
Georginio Wijnaldum scorer 15,00

OBS: Odds er fra onsdag den 12. maj klokken 09.14

Spil på Man United - Liverpool hos Onsidebetting

Bookmakernes Manchester United – Liverpool odds viser os, at ”The Reds” skal være favoritter i opgøret. Højeste odds på Manchester United er således 3,00 hos Onside Betting*, mens du kan få odds 2,43 hos LeoVegas* på en Liverpool-sejr.

Krydset er bedst betalt hos 3,80, hvor du får odds Onside Betting*

Manchester United – hovedfokus på Europa League-finalen?

Det er hård kost for Manchester United for tiden. Holdet var i aktion så sent som tirsdag aften mod Leicester, og denne kamp mod Liverpool begynder blot 48 timer efter slutfløjtet mod ”The Foxes”. 

Af samme årsag stillede United-manager Ole Gunnar Solskjær yderst alternativt op mod Kasper Schmeichel og kompagni. De eneste to, der bare smagte en smule af faste spillere, var David de Gea i målet og Mason Greenwood i angrebet. Førstnævnte har dog mistet pladsen til Dean Henderson, mens sidstnævnte er ved at blomstre op igen efter et formdyk tidligere på sæsonen. De mange ændringer blev en tand for meget mod det stærke Leicester-hold, som sejrede med 2-1 på Old Trafford. 

Med nederlaget mod de blåblusede har Manchester United nu fire point ned til netop Leicester på 3.-pladsen. Top-4 kan ikke komme i fare for Ole Gunnar Solskjærs mandskab, og 2.-pladen er p.t. heller ikke i overhængende fare. Der er som nævnt fire point ned, og Leicester har kun to kampe tilbage, mens United har tre.

Så spørgsmålet er vel, hvor meget nordmanden eventuelt vil spare spillere i Premier League for at være klar til sæsonens sidste kamp: Europa League-finalen mod Villarreal den 26. maj. 

Foruden denne kamp mod Liverpool venter der en hjemmekamp mod allerede nedrykkede Fulham og en udekamp mod midterholdet Wolverhampton. 

Umiddelbart ville det give mening, hvis United stiller i stærkest mulige opstilling til denne kamp (det gør de helt sikkert) samt opgøret mod Fulham. Flasker alt sig, kan 2.-pladsen allerede være sikret herefter, hvorfor man kan så kan stille med reserver igen i den sidste kamp mod Wolverhampton – et opgør, der spilles blot tre dage før Europa League-finalen. 

Sikkert er det dog, at holdet fra Old Trafford blandt andre må unde være anfører Harry Maguire til denne kamp. Se mere om det nederst i trupnytafsnittet. 

Liverpool – jagter Champions League-plads

Modsat Manchester United er Liverpool langtfra selvskrevet til næste sæsons Champions League-turnering. Holdet ligger inden dette opgør på 6.-pladsen med seks point op til top-4 og med denne kamp i baghånden. 

Dermed er det nærliggende at tænke, at Liverpool har mest at spille for og vil være mest motiveret til denne kamp. 

Man skal dog næppe undervurdere den symbolik, der vil være i det for Manchester United, hvis de kan slutte som Premier Leagues næstbedste hold. Hertil kommer, at her naturligvis er tale om et arvefjendeopgør. 

Dermed skal Liverpool ikke forvente at få noget som helst foræret på Old Trafford denne torsdag aften. Jürgen Klopps mandskab kan dog finde vilje og selvsikkerhed i, at de er ubesejrede i de seneste seks Premier League-kampe. Her er det blevet til fire sejre og to uafgjorte. Senest blev det til 2-0 hjemme mod Southampton.

Trupnyt og startopstillinger Man United – Liverpool

Her får du trupnyt og bud på startopstillinger til Man United – Liverpool.

Manchester United
Ole Gunnar Solskjær må blandt andre undvære sin anfører Harry Maguire til dette opgør. Følgende Manchester United-spillere bliver nemlig ikke klar:

Harry Maguire (midterforsvar – anfører – fast)
Anthony Martial (offensivspiller – fast – ude siden begyndelsen af marts)
Daniel James (wing-angriber – reserve)
Phil Jones (midterforsvar – reserve)

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Henderson; Shaw, Lindelöf, Bailly, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Pogba, Fernandes, Rashford; Cavani

Mason Greenwood scorede ”De Røde Djævles” mål mod Leicester, og offensivspilleren har nu scoret seks gange i de seneste seks Premier League-kampe. 

Derfor kan det slet ikke udelukkes, at den 19-årige spiller får en plads i startopstillingen her. Det vil i så fald nok betyde, at man rykker Marcus Rashford over i venstre side, Paul Pogba ned på den centrale, og så må Fred eller McTominay ud på bænken. 

Det er dog gået rigtig fint med Pogba på venstrekanten på det seneste. Han har spillet godt og står noteret for fire assists i sine seneste fem optrædener. Buddet går på, at man gemmer brandvarme Greenwood til senere i kampen, men vi bliver omvendt ikke overrasket, hvis han er blandt nordmandens udvalgte 11. 

Liverpool
Jürgen Klopp har et sandt lazaret at bekymre sig om. Han må undvære følgende ti spillere:

Jordan Henderson (central/defensiv midtbane og sågar en del kampe som vikar i centerforsvaret – anfører – fast – ude siden februar)
Virgil van Dijk (centerforsvar – fast – ude siden oktober)
Joël Matip (centerforsvar – ude siden januar)
Joe Gómez (centerforsvar – ude siden november)
Ozan Kabak (centerforsvar – fast – ude for 2. kamp i træk)
Ben Davies (centerforsvar – reserve)
James Milner (altmuligmand – reserve)
Naby Keïta (central midtbane – reserve)
Caoimhin Kelleher (målmand – reserve)
Divock Origi (angreb – reserve)

Bud på startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, R Williams, N. Phillips, Alexander-Arnold; Fabinho, Wijnaldum, Thiago; Mané, Firmino, Salah