Der var drama for alle de kongelige mønter - men i sidste ende flaskede det sig, og BetXpert kom ud af første spillerunde i Royal League med et fremragende resultat. 4 rigtige ud af 6 tip - og en tilbagebetaling på 189%!

FC København overraskede ved at slå IFK Göteborg på udebane med 1-0. Hvorimod de svenske mestre fra Malmö alligevel var for stor en mundfuld for OB - trods optimisme fra både odenseanere og BetXpert.

Men bortset fra disse 2 fejltrin, var der bull's eye på Pub Royal her til aften med 4 fuldtræffere. Hvoraf de 3 var til herligt høje odds!

Først vandt Brøndby som ventet (men var dog bagud med 1-2) over Tromsø. 3-2 - de 2 af målene scoret af Thomas Kahlenberg. Odds 1,5 i det gode hus - bragt hjem af BetXperts SAS-liga-mand Rasmus B. Olesen.

Og så begyndte kasseapparatet ellers for alvor at klinge...

Norske Brann vandt over svenske Halmstad - til odds 2,15. Set af vores Sveriges-ekspert Lasse Jessen.

Esbjerg tabte hjemme til norske Vålerenga. En overraskelse til odds 3,5 - men ikke desto mindre forudset af Rasmus B. Olesen.

Og endelig målorgiet på Lerkendal i Nordnorge, hvor Rosenborg og Djurgården spillede 4-4 (!). Krydset til 4,15 var forudsagt af Lasse Jessen.

Så følg med på BetXperts Royal League-side - det betaler sig. Næste runde spilles den 20. november - dvs. om en god uge.

http://www.betxpert.com/ekspert/royal/