Reality- og datingprogrammet Love Island er gået ind i sin afgørende finaleuge, og det har fået oddssætterne hos Danske Spil* til at sætte odds på Love Island. Og det er første gang, at Danske Spil* sætter odds på et show i datinggenren. 

Love Island-villaen på Gran Canaria har de seneste fem uger lagt hus til kærlighed, drama og flirt, der kæmper om førstepræmien til vinderparret på 250.000 kroner. Men det er ikke præmiepuljen, programmet handler om. Det er derimod at finde kærligheden, lød det fra TV3, da de søgte efter deltagere til programmet. Programmet sendes "live" - cirka 24 timer efter, det blev optaget, og seerne har mulighed for at påvirke showets gang via Love Island appen.

Spil på Love Island hos Danske Spil her

"Jonas og Ida har sagt åbent, at de er kærester. Det samme har Oliver og Julie, så allerede der har de to par et forspring i forhold til de andre par. Men man skal også tage med i overvejelserne, at det er seerne, der bestemmer, og her får man klart indtrykket af, at især Jonas er populær. Derfor ligger Jonas og Ida til odds 2,50 som vindere lige nu, og Oliver og Julie til odds 3,00," siger oddssætter hos Danske Spil* Mads Mortensen i en pressemeddelelse. Han følger showet tæt sammen med en anden af Danske Spils oddsættere.

Det største outsider-par er Kasper og Nathalie, der giver 18 gangene penge igen, hvis de triumferer lørdag den 1. december, hvor finalen i Love Island finder sted. 

"En af Kaspers gamle flammer er lige kommet ind i programmet, så det forudser vi, godt kan give lidt problemer for parret. Men vi må vente og se. Vi justerer oddsene dagligt og følger udviklingen nøje", tilføjer Mads Mortensen.

Odds på Love Island

Efter tirsdagens udsendelse har odds på Love Island ændret sig, da der er blevet danne flere nye par, og derfor har Danske Spil* opdateret deres Love Island odds med de nye pardannelser. 

Hvilket par vinder Love Island 2018?

Bedste odds Bookmaker
Jonas og Ida 2,40
Oliver og Julie 1,75
Joakim og Olivia 5,00
Jakob og Nathalie 20,00
Kasper og Josefine 12,00

Love Island odds er opdateret fredag 30. november klokken 09:02.

Første gang med odds på et datingshow

Ifølge Danske Spil*, så er det første gang, at det statsejede spilleselskab har sat odds på et show i datinggenren, nu hvor de har begivet sig ud i Love Island odds:

"Når vi laver væddemål, er det klart en faktor, hvor mange der rent faktisk kender resultatet af showet på forhånd. Derfor har det ikke været muligt at lave odds på fx Paradise Hotel, der er optaget flere måneder i forvejen. Love Island bliver optaget og så sendt dagen efter. Deltagerne er stadig på hotellet hele tiden, så der er færre rygter, der kan nå at spredes," siger Mads Mortensen.

Hver aften, inden aftenens udsendelse starter, vil Danske Spil* lukke for oddsene, hvorefter de så bliver åbnet igen om formiddagen dagen efter. Det skal sikre, at alt går rigtigt til, og at oddssætterne har mulighed for at korrigere oddsene baseret på, hvad der er sket i aftenens udsendelse næste formiddag. 

Love Island varer i alt i seks uger, og nu er deltagerne gået ind i finalen. Dating-showet kan ses på TV3 klokken 22 til og med lørdag den 1. december, hvor finalen finder sted. Programmet sendes klokken 22 om aftenen og en time frem.

Seneste sæson af Love Island i Storbritannien fik mere end 150.000 ansøgninger.