Carlos Sastre er ingen supermand. Vel vandt den evigt fightende spanier fra Bjarne Riis´ CSC Saxo Bank-mandskab Tour de France i flot stil, men i Vuelta a España ser han ud til at være ved at køre træt, og på lørdagens enkeltstart, løbets næstsidste etape, kører han næppe hurtigere end Ezequiel Mosquera.

Læs Mikkel Condés analyse (spilstop kl. 14:25).

Nu vi er ved supermænd, har vi også et tip med en rigtig én af slagsen. Eller i hvert fald en der hedder det. Det drejer sig om travhesten Giant Superman - der i løb 4 på Åby Travbane af Unibet* er sat i en h2h med Finders Keepers. Og så kan Giant Superman altså være nok så stor og super - ifølge Alex Christensen er det Finders Keepers der bør finde målstregen først. Læs analysen (spilstop kl. 14:15).

Supermænd er det måske ikke ligefrem, men muskler har de i rigt mål, håndboldspillerne fra Bjerringbro/Silkeborg og GOG. Men når de mødes kl. 16:15, er det hjemmeholdet der bør trække det længste strå. Læs Esben Billums analyse.

Og så har vi naturligvis en hel masse fodbold på programmet. Fra Tyskland, England, Skotland - og Danmark.

Fra den danske SAS Liga gælder det opgøret mellem Horsens og rækkens fynske førerhund OB. Læs Peter Ager Kristensens analyse (spilstop kl. 17).

Se en oversigt over alle dagens tip. Via forsiden eller hér.