Langrends-sæsonen går først rigtigt i gang om en måneds tid, men ikke desto mindre er der allerede i dag spilstop på en række sæsonspil som Mads Rasmussen, en af vores stærke vintersportseksperter, har lagt ud. Så skynd jer ind på siden og læs analyserne (spilstop kl. 10).

BetXperts vintersportsside findes hér.

Europa rundt

Derudover skal vi i dag rundt til fodboldbaner i diverse forskellige lande. Vi starter i Danmark, kører sydpå til Tyskland, sejler til England og drager videre nordpå til Skotland. Om aftenen tager vi flyet til Italien – og siden Frankrig.

Se en oversigt over alle dagens analyser på forsiden eller hér.

Punktnedslag i fodboldprogrammet

Kl. 13 skal Ronaldo og de andre United-stjerner til Liverpool og møde Everton. En walk-over for de forsvarende Premier League- og Champions League-mestre? Ikke nødvendigvis. Læs Nicolaj Stages analyse.

Kl. 15:30 tager Bayern München mod Wolfsburg. Pudsigt nok er det såmænd udeholdet der indtager den bedste tabelplacering i Bundesligaen, og denne kamp kan også blive en skuffelse for Klinsmanns højtbetalte Bayern-folk… Læs Mathias Holmstrøms analyse.

Kl. 16 spiller Chesterfield mod Notts County i den engelske League 2 (den fjerdebedste række), og her skal hjemmeholdet ikke læne sig for meget tilbage i sofaen hvis en sejr skal i hus mod et udehold der i dén grad har det med at spille uafgjort. Læs Anders Jørgensens analyse.

Kl. 19 skal Michael Gravgaard og Nantes besøge lokalrivalen Lorient i en kamp hvor den stærke midterforsvarer og hans hold bør kunne hente point. Læs Jens Bøyes analyse.