Sæsonen for sommer-høfeber lakker mod enden. Heldigvis, for så kan man bedre værdsætte den duft der breder sig mere og mere. Duften af fodbold.

De bedste skandinaviske fodboldligaer, inklusive SAS Ligaen der er nået til 3. runde, ER gået i gang med sæsonen, men nu begynder de øvrige europæiske ligaer også at røre på sig.

I denne weekend gælder det således den hollandske Æresdivision og den belgiske Pro League. Faktisk gik begge i gang fredag, men det var en tyvstart med en enkelt kamp; hovedparten af kampene spilles denne lørdag (og nogle stykker søndag).

En oversigt over sæsonstarterne kan ses på forsiden (øverst, til venstre) af BetXpert.com.

Skotske fiduser
Og så er der de nedre skotske rækker. Egentlig går de først i gang med liga-sæsonen i næste weekend (mens Premier League venter til 15. august), men allerede nu har de gang i ligacuppen.

Og det betyder at vores dygtige ekspert udi de nedre skotske rækker, Jonas Germannsen, har udlagt et par interessante lørdags-fiduser. På denne side.

Jonas er i sin tid hos BetXpert (tre år) kommet med 208 tip hvoraf 103 er ramt. Og - mere interessant end hitraten - hans tilbagebetaling er på 114,6%. Med andre ord har han et rigtig godt øje for fiduser med høje odds.

I denne sæson er han da også kommet godt i gang. I sidste weekend udlagde han to ligacup-tip; eet blev ramt, til odds 2,25.

SAS Liga-tip
SAS Ligaen byder denne lørdag på to kampe. Mestrene fra FC København tager hjemme i Parken imod oprykkerne fra Silkeborg det med fire point i to kampe har fået en god start - og faktisk ligger bedre placeret end FCK der blot har tre point.

Men københavnerne er naturligvis, selv om de har en CL-kvalifikationskamp mod Stabæk (3-1-sejr onsdag aften) i benene, klare favoritter mod jyderne.

Den anden kamp er et sydjysk opgør mellem SønderjyskE og Esbjerg. Og her har SAS-ekspert Kenneth Runge Andersen et tip der går på antallet af mål i kampen. Han forventer en målfattig kamp.

Kenneth har også fået en god start på sæsonen, vældigt god faktisk. Han har ramt tre ud af tre tip og står med en tilbagebetaling på 196%. Det tal får naturligvis ikke lov at stå, men at dømme efter sidste sæson (her lød den samlede tilbagebetaling på 104%), har Kenneth gode chancer for at stå med overskud når 09/10-sæsonen er slut.

Brugertips
Hvad med Belgien og Holland? Tjah, pt har vi ingen eksperter på disse områder, men tjek vores brugertip-sektion.

Her er der i skrivende stund et tip til den hollandske Æresdivision. Og der er i øvrigt også tips til den schweiziske liga, til SAS Ligaen samt nogle cykel-fiduser.

Og hold naturligvis også øje med vores forum (tjek forsiden af BetXpert.com) hvor diverse spilbegivenheder diskuteres.