Det bliver ikke vildere end når de argentinske ærkerivaler River Plate og Boca Juniors tørner sammen, og vi kan vente et dramatisk opgør søndag den 25. februar kl. 21.00. Se her, hvordan du kan følge River Plate - Boca Juniors med gratis livestream.

Se den argentinske Superclásico hos Bet365

Du finder ikke mere intense rivalopgør end River Plate mod Boca Juniors, og forholdet mellem de to argentinske storklubber er på kogepunktet efter flere skandaleopgør med optøjer, kaos og sammenstød mellem de to fan-grupper.

Superclásico: Bedste odds på River Plate - Boca Juniors

Hvem tager sejren i weekendens Superclásico? Du kan her se bookmakernes odds til Superclásico mellem River Plate - Boca Juniors. Der er kampstart på El Monumental i Buenos Aires søndag den 25. februar klokken 21.00.

Vinder: 1X2 Højeste odds Bookmaker
River Plate 1,90
Uafgjort 3,80
Boca Juniors 4,20

Få stats, nyheder og alle odds på rivalopgøret i vores MatchCenter.

Boca Juniors - River Plate: Hadets kamp

Det argentinske rivalopgør mellem Boca Juniors og River Plate er en af de mest intense og berømte rivaliseringer i international fodbold. Disse to klubber, der begge er baseret i Buenos Aires, har konkurreret i mere end 100 års historie og har vundet utallige trofæer mellem dem.

Rivaliseringen mellem Boca Juniors og River Plate er så intens, at den har fået sit eget navn, nemlig "Superclásico". Det er en kamp, der ikke kun handler om fodbold, men også om politik og kultur. Mange mennesker mener, at Superclásico er mere end bare en fodboldkamp - det er en kamp mellem de to største og mest magtfulde klubber i landet, som repræsenterer forskellige samfund og ideologier.

Selvom de to klubber har spillet mod hinanden i mere end 100 år, startede den virkelige rivalisering først i begyndelsen af 1900-tallet, da de begge var blandt de bedste hold i Argentina. Deres kampe blev ofte spillet på La Boca, som er et arbejderkvarter i Buenos Aires, hvor Boca Juniors har deres hjemmebane. River Plate har deres hjemmebane på El Monumental, som ligger i det mere velhavende område i Buenos Aires.

På grund af forskellene i socioøkonomiske forhold og kultur mellem de to områder, har rivaliseringen mellem de to klubber altid været præget af en vis spænding og aggression. Fans af de to klubber har ofte været involveret i voldelige sammenstød, både på og uden for stadion, og kampe mellem de to hold har ofte været præget af høje følelser og kontroverser.

Superclásico-kampene er ofte fyldt med drama, og der er altid meget på spil, både på og uden for banen. Fansene er kendt for at skabe en utrolig stemning, og kampene er ofte meget tætte og intense. Selvom de to hold har spillet mod hinanden mere end 250 gange, er der aldrig en garanti for, hvem der vil vinde.

En af de mest bemærkelsesværdige Superclásico-kampe var finalen i Copa Libertadores i 2018, hvor de to hold stod over for hinanden i en to-kamps-finale. Boca Juniors havde vundet den første kamp, men den anden kamp blev udsat på grund af voldelige sammenstød uden for stadion.

Kampen blev senere spillet på Santiago Bernabéu i Madrid på grund af sikkerhedsmæssige årsager. River Plate vandt kampen 3-1 og sikrede dermed Copa Libertadores-trofæet for fjerde gang i klubbens historie.

Selvom Superclásico-kampene er ofte er præget af aggressivitet og hadsk stemning, er det stadig også en stor fodboldfest med to af de bedste og mest traditionsrige hold i sydamerikansk fodbold.

spillere fra Boca Juniors og River Plate

Foto:  JUAN MABROMATA / AFP

Gratis livestream af River Plate – Boca Juniors

Bet365 er en af de populære bookmakere, som inviterer dig inden for til gratis livestream af Superclásico. Det kræver kun to ting at komme til forjættede land, nemlig at du har en konto hos spiludbyderen og har penge på kontoen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, så er det gratis og nemt at oprette en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter de instrukser, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter at oprette en konto, hvorefter du vil være klar til gratis livestream af River Plate – Boca Juniors. Hvis du allerede har en bettingkonto, er du allerede sikret gratis streaming af Superclásico.

Det skal nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal have penge på din konto for at kunne livestreame Superclásico hos Bet365.

Livestream River Plate - Boca Juniors hos Bet365

Guide til at se River Plate – Boca Juniors

  • Gå til hjemmesiden Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 25. februar klokken 21.00
  • Find kampen River Plate x Boca Juniors under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit Superclásico-livestream klar

Gratis livestream af River Plate – Boca Juniors hos Unibet

Proceduren er næsten den samme hos spiludbyderen Unibet. Også her kræves det, at du har en konto, og der står penge på den. Én enkelt øre er nok til at kunne åbne for et rent slaraffenland med Superclásico og alle andre gode streamingtilbud. Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, så er det gratis og nemt at oprette en. Du går blot til Unibet.dk, finder ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger instrukserne. Minimumskrav for indbetalinger lyder på 40 kroner.

Følg Superclásico live på mobil

Når du skal livestreame søndagens Superclásico, kan du gøre det fra din computer, din mobil eller tablet. Det er en stor fordel med mobil eller tablet, hvis du befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under denne storkamp. Herfra kan du se Superclásico direkte, mens du er på farten. Du har også mulighed for at se Superclasico i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365 kan du både se Superclasico via browser eller via Bet365's app.

River Plate – Boca Juniors tid og kampinfo

Årets første Superclásico er sat til søndag den 25. februar kl. 21.00 på El Monumental i Buenos Aires.

Facts om Super Clásico

  • Det anerkendte fodboldmagasin FourFourTwo har vurderet River Plate - Boca Juniors til at være verdens største derby foran Celtic – Rangers og Real Madrid - Barcelona.
  • Historiens første Superclasico daterer sig tilbage til d. 24. august 1913. Kampen sluttede 3-1 til River Plate foran 7.000 tilskuere på Estadio Racing Club i Buenos Aires.
  • Boca Juniors største sejr over River Plate til dato lyder på 6-0 og er fra den 23. december 1928. River Plates største hedder 5-1 og er fra den 19. oktober 1941.
  • Angel Labruna, River Plate er topscorer i Superclásicos med 16 scoringer, mens Oscar “Pinino” Mas, ligeledes River er toer med 12 pletskud mod ærkerivalen.
  • Reinaldo Merlo er den spiller med flest Superclásicos på sin kappe. Det blev til hele 42 optrædener i River Plate-trøjen mod Boca Juniors.
  • River Plate og Boca Juniors har inden denne sæson mødt hinanden 260 gange. Boca har vundet 91 gange, River 86, mens 83 kampe er endt uafgjort.
  • Blandt de største spillere i River Plates historie finder du navne som Alfredo di Stefano, Ángel Labruna, Enzo Francescoli, Norberto Alonso, Amadeo Carrizo, Ariel Ortega, Hernán Crespo og Marcelo Gallardo.
  • Boca Juniors største profiler gennem tiderne omfatter spillere som Diego Maradona, Juan Román Riquelme, Martín Palermo, Carlos Tevez, Hugo Orlando Gatti og Antonio Rattin.

River Plate fan med romerlys

Foto:  JUAN MABROMATA / AFP

Ofte stillede spørgsmål - om Superclásico

🔎Hvornår spiller Boca Juniors mod River Plate?
Boca Juniors besøger ærkerivalerne River Plate på El Monumental søndag den 25. februar klokken 21:00.

🔎Hvem er favorit i opgøret mellem Boca Juniors og River Plate?
River Plate er favorit hos bookmakerne til at vinde opgøret. Se odds for Superclásico i vores MatchCenter.

🔎Hvor kan jeg se Superclásico?
Du kan se Superclásico gratis på livestream hos Bet365 og Unibet.

Siden om brasiliansk fodbold: https://www.facebook.com/Brasserbloggen/Twitter: @peterarnholdtSkype: peterarnholdt