Det bliver ikke vildere end når de argentinske ærkerivaler Boca Juniors og River Plate tørner sammen, og vi kan vente et dramatisk opgør på i Buenos Aires denne søndag kl. 19.00. Se her, hvordan du kan følge Boca Juniors - River Plate med gratis livestream.

Se den argentinske Superclásico hos Bet365

Du finder ikke mere intense rivalopgør end Boca Jrs mod River Plate, og forholdet mellem de to argentinske storklubber er på kogepunktet efter flere skandaleopgør med optøjer, kaos og sammenstød mellem de to fan-grupper. Hvem tager sejren i weekendens Superclásico?

Superclásico: Bedste odds på Boca Juniors - River Plate

Du kan her se bookmakernes odds på søndagens Superclásico mellem Boca Juniors - River Plate. Få stats, nyheder og alle odds på rivalopgøret i vores MatchCenter.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Boca Juniors 4,05
Uafgjort 3,44
River Plate 2,05

Foto:  JUAN MABROMATA / AFP

Boca Juniors - River Plate: Hadets kamp

Det argentinske rivalopgør mellem Boca Juniors og River Plate er en af de mest intense og berømte rivaliseringer i international fodbold. Disse to klubber, der begge er baseret i Buenos Aires, har konkurreret i mere end 100 års historie og har vundet utallige trofæer mellem dem.

Rivaliseringen mellem Boca Juniors og River Plate er så intens, at den har fået sit eget navn, nemlig "Superclásico". Det er en kamp, der ikke kun handler om fodbold, men også om politik og kultur. Mange mennesker mener, at Superclásico er mere end bare en fodboldkamp - det er en kamp mellem de to største og mest magtfulde klubber i landet, som repræsenterer forskellige samfund og ideologier.

Selvom de to klubber har spillet mod hinanden i mere end 100 år, startede den virkelige rivalisering først i begyndelsen af 1900-tallet, da de begge var blandt de bedste hold i Argentina. Deres kampe blev ofte spillet på La Boca, som er et arbejderkvarter i Buenos Aires, hvor Boca Juniors har deres hjemmebane. River Plate har deres hjemmebane på El Monumental, som ligger i det mere velhavende område i Buenos Aires.

På grund af forskellene i socioøkonomiske forhold og kultur mellem de to områder, har rivaliseringen mellem de to klubber altid været præget af en vis spænding og aggression. Fans af de to klubber har ofte været involveret i voldelige sammenstød, både på og uden for stadion, og kampe mellem de to hold har ofte været præget af høje følelser og kontroverser.

Superclásico-kampene er ofte fyldt med drama, og der er altid meget på spil, både på og uden for banen. Fansene er kendt for at skabe en utrolig stemning, og kampene er ofte meget tætte og intense. Selvom de to hold har spillet mod hinanden mere end 250 gange, er der aldrig en garanti for, hvem der vil vinde.

En af de mest bemærkelsesværdige Superclásico-kampe var finalen i Copa Libertadores i 2018, hvor de to hold stod over for hinanden i en to-kamps-finale. Boca Juniors havde vundet den første kamp, men den anden kamp blev udsat på grund af voldelige sammenstød uden for stadion.

Kampen blev senere spillet på Santiago Bernabéu i Madrid på grund af sikkerhedsmæssige årsager. River Plate vandt kampen 3-1 og sikrede dermed Copa Libertadores-trofæet for fjerde gang i klubbens historie.

Selvom Superclásico-kampene er ofte er præget af aggressivitet og hadsk stemning, er det stadig også en stor fodboldfest med to af de bedste og mest traditionsrige hold i sydamerikansk fodbold.

Foto:  JUAN MABROMATA / AFP

Ofte stillede spørgsmål - om Superclásico

🔎Hvornår spiller Boca Juniors mod River Plate?
Boca Juniors tager imod ærkerivalerne River Plate søndag den 1. oktober kl 19:00 på La Bombonera i Buenos Aires.

🔎Hvem er favorit i opgøret mellem Boca Juniors og River Plate?
River Plate er favorit hos bookmakerne til at vinde opgøret. Se odds for Superclásico i vores MatchCenter

🔎Hvem er de største spillere i River Plates historie?
Blandt de mange store profiler, der har spillet for River Plate finder vi bl.a Ángel Labruna, Enzo Francescoli, Norberto Alonso, Amadeo Carrizo, Ariel Ortega, Hernán Crespo og Marcelo Gallardo.

🔎 Hvem er de største spillere i Boca Juniors historie?
Blandt de mange store profiler, der har spillet for Boca Juniors finder vi bl.a Diego Maradona, Juan Román Riquelme, Martín Palermo, Carlos Tevez, Hugo Orlando Gatti og Antonio Rattin.